|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 11 ] |
|
Škoda 105,ve vyskokých otáčkách se dusí
Autor |
Zpráva |
czechino
Tydýt
|
Škoda 105,ve vyskokých otáčkách se dusí
Cus mám škendu 105 která stála asi 3 roky...nastartovala hned,jezdilo se s ni jeden den suprove,ale po ujeti asi 80km se ve vyskokých otáčkách začala dusit,na volnoběh běží supr,ale jakmile se polehtá,tak se ji nechce,jedině se sitičem.Misku u pumpy jsem čistil a trisky v plovákové komoře též.Pls.. help..
|
12.4.10, 18:15 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
venda
|
Pro tebe bude asi nejrozumnější tato rada:
Nech škodovku škodovkou, a radši se věnuj tříkolce, nebo kačerovi na provázku.
Jo a taky by ti neškodilo, kdyby jsi se naučil, kam patří i a kam y.
Naposledy upravil venda dne 12.4.10, 18:35, celkově upraveno 1
|
12.4.10, 18:31 |
|
|
Ondras83
|
vyčisti celej karbec, mrkni na svíčky, palec, kladívka v rozdělovači, koukni na odtrhy, na tankuj čistej novej benzín
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
12.4.10, 18:34 |
|
|
Tonic
|
pokud řikaš že jezdila suprově typl bych to na injektor akcl. pumpičky a nebo se ti rozhasila hladina v plovakovce jinak asi tak jak řiká Ondras83..............
_________________ Fazola Forman BMM 40kw
|
12.4.10, 18:43 |
|
|
czechino
Tydýt
|
Ok,dík za odpovědi,něco zkusím o víkendu.
|
12.4.10, 19:05 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
pricpana tryska 1 stupne karbecu, takze vycisti karbec..pokud stala 3 roky, tak vycisti i zapalovani...kladivka,svicky, odtrhy udelat..
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
12.4.10, 20:38 |
|
|
paži
|
Hrubej čistič?
|
12.4.10, 20:42 |
|
|
Ondras83
|
jééé...moje první rada na karburátor a hned to potvrdil i Pán z Kachen...jsem podstěn
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
12.4.10, 21:48 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
jakej hrubej cistic? myslis palivovy filtr?sitko ? ja treba myslim oxidy zinku co se v karbecu vytvori kdyz je na sucho..karbec proste musi vyndat a vycistit..cistic necistic
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
12.4.10, 22:42 |
|
|
paži
|
jo myslím palivovej filtr nebo co to je. už se mi stalo že to jedlo dobře a pak se to zaneslo bordelem...ale to je jedno.
jen postupuju vždycky od tohodle
|
12.4.10, 23:01 |
|
|
CROWACK
|
Jestli to je karbecem, problém se změní/ztratí při přidání sytiče...já takhle dojížděl z plesu asi 10km (spatnej benzín ), protože sem si nechtěl svinit ruce benzínem...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
13.4.10, 00:13 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|