|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
Autor |
Zpráva |
next
|
VOLNOBĚH FELDA
Zdravím pánové a dámy.
mám takový problémeček,dneska ráno po startu felicie 1,3MPi se zbláznil vonoběh.těsně po startu(studený motor)otáčky tak 1100.otevřu branku,sednu vycouvu,a po sešlápnutí spojky vyletěl volnoběh tak na 2000.po vypnutí klíčku a nastartováni drží 1100,jakýkoliv pohyb s plynem = 2000.pokud ho při jízdě vybrzdím na těch 1100 a vyřadím tak houpe 1100 - 1800.tak nevím.pokud někdo víte ,porad´te .Díky
|
24.4.10, 10:16 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
darklord
|
mohol si najskor skusit pohladat, uz sa tu to vela krat riesilo. pomaha vycistit skrtiacu klapku a urobit zakladne nastavenie.
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
24.4.10, 10:21 |
|
|
next
|
tak,buď se stal zázrak nebo nevím,skusil jsem zajet asi 30 km k mechanikovy,nebyl doma tak jsem to otočil,doma jsem klapku bez demontáže povrchově očistil,žádná změna.namazal WD 40 žádná změna,starý start žádná změna.pak mě napadlo odpojit konektor klapky,motor natočit,dělal si co chtěl (otáčky 1000 -2500)a při tomhle otáčkovým divadle jsem tu klapku připojil.a stal se zázrak - buď spadla RJ do nouzovýho provozu nebo se nějak spamatovala.už to fakčí jak má,a omlouvám se že jsem lépe nehledal,ale tohle bych tam asi nenašel.Tak Díky
|
24.4.10, 12:00 |
|
|
darklord
|
tak pre pokoj v dusi mozes skocit niekde kde maju kabel a dat to skontrolovat... predsalen nudzovy rezim nieje riesenie
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
24.4.10, 12:02 |
|
|
next
|
tak tuhle kontrolu na kabelu mám domluvenou na pondělí.ale snad to bude OK.mechanik mě do telefona strašil novou klapkou za 5000 Kč atd.tak by mě ta oprava výšla tak k 10 tis.uvïdíme co řekne diagnostika.
|
24.4.10, 12:16 |
|
|
michalkatka
|
možno to robil spínač voľnobehu...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
24.4.10, 13:30 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|