jak se k ní mám dostat (řemenice na klice)??? potřebuju seřídit ventily a očkovým klíčem se tam z vrchu nedostanu (moc malá mezera)
dík moc za rady tipy návody Radek
_________________ VW Passat 3B3 1.9 TDI 96Kw
17.6.10, 21:29
Reklama
Reklama
21lucas
Ignorant pravidel
zvedni kolo hod tam 5 a toc
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
17.6.10, 21:33
gokralik
vykašli se na to. Hydraulickým zvedákem si auto zvedni, pořádně zajisti, zařaď pětku a toč kolem. Nebo pokud máš plácek cca 10m, tak tam hoď trojku a auto posouvej k sobě a od sebe. Jestl trváš na klice, tak musíš sundat spodní kryt motoru, vytočit kola úplně doprava a pak se tam golou dostaneš.
kolo zvednout není za co vše co je na podlaze je uhnité... ale to přijdě na řadu pozdějc asi vytočím ty kola a hodím to na nájezd do garáže... dík moc králíku
_________________ VW Passat 3B3 1.9 TDI 96Kw
17.6.10, 21:43
Kaliban123
Já teda zvedal auto vždy za nápravnici, ale pokud není vhodný hever je nejlepší metoda už zde zmíněná posouvat auto
_________________ Škoda 742 Forever Team ale jezdím žabožroutem
17.6.10, 22:03
gokralik
Za prahy se Fáčko nikdy nezvedá! Jen v případech, že je noc, sněhová vánice a musíš vyměnit kolo. Já zvedám auto za rameno nebo nápravnici vepředu a za spodní uložení tlumiče vzadu. Ale jen díky tomuto pomocníkovi.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 59 návštevníků