|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Honzik020
|
nefunkční teploměr
Zdravím,
mám škodu felicii a na palubovce mi vůbec nefunguje teploměr k motoru, tak že se ani nepohne. Nevíte kde může být problém, jestli v termostatu nebo pak v tom "budíku" nebo ještě někde jinde? A jak to nejlépe zjistit.
Zdá se mi taky, že má hodně slabý výkon, tak při 120 už pomalu vypadá, že je to její max, začne se třepat a podobně. To by mohlo sedět i na ten termostat? Ale vůbec tomu nerozumím, potřeboval bych poradit.
Tak díky za případne rady
|
9.7.10, 23:09 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Hiro
|
že to nejede není vina termostatu to bude iná, napiš co to je za felinu a rok a kucí ti tu už poradí jinak to bude asiv dupě budík si myslím
_________________ Škoda 120L, 1987 - studentské auto, EDIT: už to není studentské auto. Udržuji vůz v pojízdně chátrajícím stavu Dacia Dokker, 2015 - rodinné auto
|
9.7.10, 23:20 |
|
|
Honzik020
|
Hiro píše: že to nejede není vina termostatu to bude iná, napiš co to je za felinu a rok a kucí ti tu už poradí jinak to bude asiv dupě budík si myslím
Jde o felicii 1.3 glxi , r. 96 . Jak to zjistím, že je to tím budíkem? Když ho nějak sundam jde to pak nějak vyzkoušet?
|
10.7.10, 08:56 |
|
|
JeeRKa
|
skusil bych proměřit čidlo teploty ... je na chladiči ... musí tam být nějaký odpor teď ale nevím kolik .. záleží to i na teplotě .. ..
_________________ Škoda RAPID - 135 (1988)Jeden z 1 272 kusů ! Fotky BMW E36 318i touring (1996) Jeden z miliónů křápů ... Fotky Manet Korado (1998) - Puch Supermaxi Fotky + Babetta 210 (1986) - Pekelný stroj Fotky
|
10.7.10, 09:25 |
|
|
darklord
|
JeeRKa: cidlo teploty na chladici? no to mozno na trambuse, ale na felicii asi tazko!
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
10.7.10, 09:36 |
|
|
JeeRKa
|
jáááj ... joo že .. ono je vlastně v domku termostatu ... na chladiči je jen spínač od větráku ... o jáááj .. jak jsem to mohl takhle poplést .. stydím se nejvíc ...
_________________ Škoda RAPID - 135 (1988)Jeden z 1 272 kusů ! Fotky BMW E36 318i touring (1996) Jeden z miliónů křápů ... Fotky Manet Korado (1998) - Puch Supermaxi Fotky + Babetta 210 (1986) - Pekelný stroj Fotky
|
10.7.10, 09:49 |
|
|
Honzik020
|
Já mám na termostatu nahoře jen jeden drátek, to asi nebude ono Díval jsem se na různe obrázky a někde(na nějáke verzi) tam nahoře bylo myslím to čidlo. Pak jsem někde viděl, že by to mohlo být na motoru z druhé strany. To by možná mohl být můj případ, ikdyž tam bylo napsané, že je to čidlo měření teploty chladící kapaliny. Nevím vůbec jestli to je ono. Nebudu muset doufám ten termostat(asi domek termostatu) nějak rozebrat?
|
10.7.10, 14:45 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
JeeRKa píše: skusil bych proměřit čidlo teploty ... je na chladiči ... musí tam být nějaký odpor teď ale nevím kolik .. záleží to i na teplotě .. ..
cidlo na chladici je na ventilator
cidlo k budiku je na domku termostatu, pokud je tam klasicke stare staci kontakt prilozit na kostru, teplomer by mel vyskocit na MAX
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
10.7.10, 18:39 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|