|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
Autor |
Zpráva |
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Fábia SDI zkušenosti
mám stou mojí potvorou pořád něco, mám najeto 55000 jedu do Ostravy a rozkouřil se mně motor, no hulilo to nabílo, že za mnou nebylo vidět, smradu hrůza, že mě předjeli, nebo se drželi dál, horší výkon, při rozjezdu se to dusilo no už jsem ten motor pomalu odepsal a začal špatně spávat, přilil jsem i ty čističe na naftové soustavy a nic, na diagnostice žádná závada, rozdělal jsem lištu na žhaviče, odpojil signál z třetího vstřiku, odpojil jsem klapku, vytáhl žhaviče, přeskoušel vstřiky otevírací tlak 220 atm a prášilo to super, pak jsem to celé poskládal a nehulí to, zase záhada, zaspěval som si pesničku čím to je čím toje a jdu napivo čau miloš
|
4.11.06, 17:20 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27226 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
to bude klasika závada jak kráva a nakonec to bude jenom ňáká blbůstka za pár korun
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
4.11.06, 17:29 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
blbůstka možná jo ale jaká, a nic to nestálo miloš
|
4.11.06, 17:40 |
|
|