Autor |
Zpráva |
varok
|
Ostrá vačka
Nevíte prosím někdo, kolik tak zhruba stojí nějaká ostřejší vačka? Něco okolo 265°/265°, popř. 280/280° ? Od Čepka z Excelu je asi docela kvalitní, má ji myslím Tuner#2 a má 265/258°, nebo tak nějak. Prý jsou kvalitní ale asi hodně drahé, co? Nebo nevíte o nějakých kvalitních vačkách za nižší cenu?
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
30.7.10, 13:47 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
stojí cca 3 levnějc snad jenom chovanec za 2.5 myslim
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
30.7.10, 16:11 |
|
|
speedman
Tydýt
|
chovanec má na výmenu za 1700
_________________ škoda 120M=zošrotované...teraz šetrím na Fačko
|
30.7.10, 17:20 |
|
|
varok
|
Chovanec je myslím z firmy Cimbu, ne? Takže jeho stojí okolo 2500,-kč a jinak stojí vačky 5 000,- kč a výše? A pomůže něco ta vačka od Čepka, když má jen o pár stupňů více než origo z 50kW verze fáčka BMM?
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
31.7.10, 06:08 |
|
|
MATTESS
|
Od Čepka myslíš tu 265/258°? Tak když víš, že ji má Tuner#2, tak asi víš i jaký s ní má motor výkon...
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
31.7.10, 06:56 |
|
|
Jarda S.
|
varok píše: A pomůže něco ta vačka od Čepka, když má jen o pár stupňů více než origo z 50kW verze fáčka BMM?
nejde o stupně
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
31.7.10, 07:52 |
|
|
speedman
Tydýt
|
MATTESS píše: Od Čepka myslíš tu 265/258°? Tak když víš, že ji má Tuner#2, tak asi víš i jaký s ní má motor výkon... ale T2 ma každí detail vyčačkaný takmer k dokonalosti
_________________ škoda 120M=zošrotované...teraz šetrím na Fačko
|
31.7.10, 13:30 |
|
|
varok
|
Ano, Tuner#2 má tu od Čepka, ale on má dělaný celý motor, né jenom vačku. Samozřejmě že asi něco pomůže. Já chtěl vědět, jestli třeba ještě někdo nemá, kromě Tunera, ale v méně upraveném motoru. Kolik asi stojí a jestli jde znát její použití.
|
31.7.10, 15:12 |
|
|
MATTESS
|
Dělaný celý motor? Ale di. Tomu říkáš udělaný celý motor? Má trochu udělanou hlavu, stočený setrvák. Nebylo třeba víc, když ten motor byl skoro nový. Aby to fungovalo, tak k vačce musíš ten motor trochu upravit, minimálně kompresní poměr a natryskání (pokud je na karbec). A dodržet doporučení
|
31.7.10, 15:24 |
|
|
varok
|
Však když má udělanou hlavu, tak ji má i sníženou a tím pádem zvýšený kompresní poměr, ne? Ty máš něco proti Tunerovi? Já myslím, že i když se mi škody řady 742 moc nelíbí, tak on ji má udělanou docela pěkně. Jeho motor prý má 90 koníků, to si myslím je slušný výkon, nebo ne?
|
31.7.10, 15:46 |
|
|
MATTESS
|
Vždyť Ti píšu, že
MATTESS píše: Aby to fungovalo, tak k vačce musíš ten motor trochu upravit, minimálně kompresní poměr a natryskání (pokud je na karbec). A dodržet doporučení
Proč si myslíš, že bych měl proti němu něco mít? Já Ti jen vyvracím Tvůj asi pocit, že ten motor je celý dělaný Na ty úpravy a vačku jede moc pěkně, tak by se mi to taky líbilo. Jinak výkon je 89HP (ale to je jen detail).
Asi časem bys poznal, že jsme s Honzou (Tuner#2) dost blízcí přátele a skoro sousedi
|
31.7.10, 16:09 |
|
|
varok
|
Aha, tak to se omlouvám. To jsem nevěděl. Já jen, že Tuner má motor docela v pohodě. Jednou mi své úpravy psal a myslel jsem, že to co má on už se dá považovat za dobře udělaný motor.
|
31.7.10, 17:03 |
|
|
MATTESS
|
Jo, ten motor je v pohodě. Ale jak jsi psal "celý udělaný motor", tak pod ním si představím daleko více.
|
31.7.10, 17:08 |
|
|
varok
|
Hm, tak to je asi otázka vkusu každého. Samozřejmě rozložený motor na díly, vyndané písty, klikovka, šálky a bůhví co ještě, potom očištěné popř. vyměněné za nové díly a zpátky poskládané, to už je něco jiného. To je opravdu udělaný motor, spíše GO motoru, což je ale na druhou stranu asi to samé, že?
A jak poznáváte, že motor má jen málo nalítané? Dnes jsou samí zloději, všechno jen chcou ojebat a prodávají motor, který už je dávno po smrti s odpovědí, že motor má málo nalítané. To se takhle nedá asi odhadnout, co? Jedině, že by si člověk motor vyzkoušel ještě na autě, a potom si ho nechal, popř. sám vytáhnul z auta, že? Jenže dnes už je to s rozebíráním aut složité.
|
31.7.10, 18:49 |
|
|
Jarda S.
|
[quote="MATTESS" Jinak výkon je 89HP (ale to je jen detail). [/quote]
to je dost dobrý bitmap má z 1.4 s tou samou vačkou 68kw a to má dělanou hlavu a Áčkovej LEKR
|
31.7.10, 19:43 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|