|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Autor |
Zpráva |
radar
|
Favorit 136 přehřívání
Ahoj,
dostal jsem k opravě dědy Favorita 136 (1993 karbec), problém je, že se auto přehřívá (teploměr zůstane stát těsně pod červeným polem), silná hadice od termostatu je horká, ale na chladiči kdykoliv bez problémů udržím ruku! Když jsem lil do chladiče čistou vodu přes hadici od termostatu protékala.
V autě jsem dnes vyměnil termostat, vypláchl motor a chladič, pak napustil čistou vodu, projel a nalil G12 bez výsledku.
díky za jakýkoliv nápad
Jirka
|
2.10.10, 18:10 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
varok
|
Není prdlé těsnění pod hlavou? Pokud je vše vyčištěno a nový termostat, nemá tam co jiného dělat bordel.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
2.10.10, 18:31 |
|
|
Šemik
|
Jiné problémy s tím nejsou? (voda z expanzky ven, šlem pod víčkem oleje..)
Jestli ne, tak si myslím, že jen blbě ukazuje budík Dokázal bys nějak změřit teplotu motoru jiným teploměrem?
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
2.10.10, 18:33 |
|
|
radar
|
šlem pod víčkem není, jen mi přijde že divně smrdí, jinak to nic nedělá
nemám to čím změřit, ale u našeho F135 ruku na chladiči neudržím a to má ručku teploměru uprostřed (snad nekecám už je to dlouho co jsem to zkoušel)
|
2.10.10, 18:39 |
|
|
varok
|
Ruku jde udržet asi do 60°C podle mého. Pozor! starší typy fáček mají většinou na budíku provozní teplotu až nahoře, kousek pod červeným, zatímco novější typy mají provozní teplotu kolem půlky budíku.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
3.10.10, 19:16 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|