|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
problém s motorom š octavia 1.6 55 kW 1AEE
Autor |
Zpráva |
adrian
|
problém s motorom š octavia 1.6 55 kW 1AEE
Zdravím Vás!
Potreboval by som poradiť prosím s mojím problémom.Mám š octavia a počas jazdy mi zhasne sám od seba motor.Pri volnobehu ,ked je zahriaty zhasne takisto sám.Potom je problem aj ho naštartovať.Chytí až na nejaký druhý krát a za chvílu zhasne .Bola tam už menená škrtiaca klapka pred dvomi rokmi a takisto palivové čerpadlo.Neviem ,čo už mám dalej robiť s tým autom.Prosím skúste mi poradiť.Ďaujem
|
7.10.10, 18:11 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
CROWACK
|
tipuju HAL. Každopádně diagnostika.
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
7.10.10, 19:06 |
|
|
Jura
|
Zkus diagnostiku a vyčti chyby, ale taky bych to viděl na Hallův snímač (snímač otáček). Je v rozdělovači... odpoj konektor na rozdělovači a omrkni ho pak sundej víčko palec krytku a uvidíš trochu dovnitř a vyčisti vše co de špachtlí do uší... A ještě se podívej na stav palce v rozdělovači a stav kontaktů ve víčku a hlavně jestli není špatnej ten kontak ve víčku uprostřed co naraží na palec...mě se to jednou celé rozdrolilo a taky to dělalo neplechu...ještě se mrkni jak sundáš to víčko, jestli se tam nevyskytuje olej vevnitř po obvodu...Tohle je základ to skoukni určitě
_________________ Felinka Combi 1.6 GLX
|
7.10.10, 19:11 |
|
|
Ondras83
|
když to blbě startuje, tak se to pak dusí nebo ne? hulí to černě?
diagnostka je základ
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
7.10.10, 20:30 |
|
|
adrian
|
Zdravím Vás...
Vymenil som hlavu rozdelovača,indukčnú cievku a palec rozdelovača.
Zatial auto ide...
Ďakujem Vám za pomoc.
|
10.10.10, 07:49 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|