Autor |
Zpráva |
NewerEnder
Tydýt
|
menil som vyfuk
menil som vy&fuk a spravil som vsetko ako som mal ale nakolko 136 vyfuk robia uz len poliaci nesadol tak ako by sadol origo na sroby ok priruba ok tesnenie sedi ale problem je v tom ze sa dotyka silent bloku apri urcitych otackach hlavmne pri rozbehu rezonuje do kabiny...cim by sa to daloypodlozit existuje nejaka teoplovzdorna guma ktoru by som tam mohol natlacit ab yosm problem odstranil pripadne enjaku inu radu ? POMOZTE MI NIEKTO...
_________________ Škoda Rapid 136
|
15.10.10, 10:08 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
ferrari
|
Daj fotku...ale ak sa kúštik výfuka dotýka niečoho, tak radím označiť si to miesto, kde sa dotýka (označiť na výfuku), výfuk sundať, a potom presvedčiť to miesto kladivom, aby sa uhlo Ale radšej urob fotku, možno máš niečo zle...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
15.10.10, 16:10 |
|
|
Kristensen
|
původně silentblok žádný nebyl a výfuk byl pevně přichycen k motoru takže je možné že někdo něco upravoval a tobě to teď nesedí
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
15.10.10, 20:58 |
|
|
darklord
|
@NewerEnder: ako poisal ferrari, oznacit miesto, zobrat razovy generator sily a upravit dle libosti. Vyfuk si predpokladam kupoval v MKK, keby si siel do Dimexu tak dostanes lepsia isto nie polsky
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
15.10.10, 22:24 |
|
|
NewerEnder
Tydýt
|
kupoval som ho v autohreus co su skoda diely a mam overene ze v dimexe by som dostal to iste este aj cena bola rovnaka kupil som ho u hreusa bo som to mal blizsie tak ako to mam riesit dolu uz ho davat nejdem a ani nechcem pretoze o motor je vytesneny peciarskym tmelom odolnym voci teplotam do 1200 stupnov iny som nezohnal aten tmel je tvrdy ako kamen cize keby som ho sundal tak mam roboty na pol dna kym to ocistim napadlo ma ci by sa nedalo urobit tak ze ho v tych miestach trosku vytukat a tym spravit...
|
19.10.10, 09:50 |
|
|
NewerEnder
Tydýt
|
...tam staci len mozno pol centaka jamka slo by to teda alebo jeto hlupost
|
19.10.10, 09:52 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Udelej bum a neres.
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
19.10.10, 10:01 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
hlavne fotku kdyz chces neco takovy resit.
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
19.10.10, 18:09 |
|
|
NewerEnder
Tydýt
|
|
26.10.10, 22:55 |
|
|
CROWACK
|
to co předtím, vymontuj, uprav kladivem, a neřeš
v tom místě není žádná přepážka, takže snadná kovařina...on je ten tlumič asi moc vepředu, ale jak se toto může podařit mi není jasný...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
26.10.10, 22:57 |
|
|
ferrari
|
CROWACK píše: jak se toto může podařit mi není jasný... Tiež mi ni eje jasné...ale kladivo to vyrieši...ale byť tebou, tak ho naozaj dám dolu, pretože jednak sa tam kladivom bohvieako nedostaneš a jednak treba v tomto prípade urobiť riadny bum (a pokiaľ by si to robil n aosadenom výfuku, tak môžeš poškodiť aj niečo iné)...a treba tam riadny bum, bo motor sa na silentblokoch hveje a pokiaľ bude výfuk blízko tej priečky, tak ti to bude o ňu hrkotať
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
27.10.10, 05:25 |
|
|
Šemik
|
To je jednoduchý, novej tlumič má krátký trubky, měl jsem to samý. Kladivo problém zcela vyřešilo,ale výfuk se sundat musel
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
27.10.10, 05:26 |
|
|
NewerEnder
Tydýt
|
tak som to aj planoval ale davt dolu ho naozaj nebudem radsej ho od zeme o tlmic na pevno vypodlozim drevenym hranolom a potom uz len v tom mieste pomocou nejakeho tupeho puncu urobit jamku myslim ze to pojde dam vediet...
|
27.10.10, 12:41 |
|
|
darklord
|
Šemik: pripadne odflexovat trubky a nadstavit ich vlnovcami
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
27.10.10, 13:04 |
|