|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
tvrzená sedla ventilů 120L
Autor |
Zpráva |
mironov.p
|
tvrzená sedla ventilů 120L
Zdravím a předem se omlouvám, že zakládám takto hloupé téma jenže nevim kde to zjistit nikde na internetu jsem to nenašel možná jsem špatně hledal.
Chci se jen zeptat jestli někdo nevite jak vypadá sada ventilových sedel pro škoda 120L. Myslim že si to tam někteří dávali při přestavbě na lpg. Někde jsem totiž slyšel, že se tam dávají feliciové. Jenže to mi přijde jako nesmysl, poněvadž ventily felicia a š120L mají uplně jiné rozměry.
Pokud jsou sedla pro š120l jiná než feliciová a někdo víte o internetovém obchodě kde se dají pořídit tak mi to prosím napište, já sem zatím neměl úspěch.
Předem děkuji.
|
27.10.10, 17:32 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kachnis
Moderátor
|
Re: tvrzená sedla ventilů 120L
no se nediv, ze nemas uspech, kdyz se to sedlo neprodava to sedlo si vyrabeji hlavari sami podle typu sedla, kazda hlava ma preci jine ventily, jine vnitrni/vnejsi prumery,hloubku
pokud si natolik zrucny, ze si je chces menit sam, musis si je vysoustruzit..
jinak http://kachnis.techsajt.cz/index.php?st ... ceni_hlavy
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
27.10.10, 21:32 |
|
|
mironov.p
|
Re: tvrzená sedla ventilů 120L
Zdravim
Moc dik za odpověď. Je to velice zajímvý odkaz na tu firmu co opravuje ty hlavy.
A to že sem to téma napsal ještě jednou sem podělal. Původně sem totiž nechtěl zakládat téma, ale potom sem nenašel žádný moc čerství a tak sem založil nový no a tim sem to takhle zmotal.
|
28.10.10, 09:30 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|