|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|
Autor |
Zpráva |
havlicekondras
|
Nestartuje - favorit
Mam podobný problém jako ma nekdo o par diskuzi níže. Když prší nebo dneska byla zima tak nenastartuju ani na podesátý. Jediná možnost je nahřát víčko i palec u rozdělovače a chytne mi to uplně bez problému. no a za studena to škube. Vždy při snaze nastartovat střílí ze sání(asi se něco zpětně zažehne a vyleti to sáním s kouřem nebo jak bych to napsal:D). víčko rozdělovače jsem vymněnil, tak se chci zeptat jestli někdo měl něco stejnýho a jak to vyřešil? Svíčky, kabely ke svíčkám, palec?
|
26.11.10, 19:02 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kristensen
|
Re: Nestartuje - favorit
vždyť jsis téměř odpověděl sám tak víčko jsi vyměnil ale palec ne přitom obojí jsi nahřejval a pak ti to jelo, tak asi není zatím dál co řešit hoď tam novej palec a uvidíš, jako u těhle aut kde to je otázka ceny ve stovkách nemá cenu bedlivě zkoumat jestli kabel svíčka palec, jestli nevíš jak dlouho to tam je nebo to tam je několik desítek tisíc kilometrů tak to prostě zahoď dej to tam nové a jezdíme ne?
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
26.12.10, 10:11 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|