|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Autor |
Zpráva |
buldozerxxx
|
40nebo 50kw
asi tu s tema 1000tematama uz delam zmatek ..privezl jsem si domu nakonec uplne jinej motor...najeto 1000km...jeho minulost je ta ze pan si koupil felicii 99rok a ani ne po 1000kilometech ji namotal na strom a prasknul kus bloku.Takze se mnenil uplne holej blok a vsechno s tohodle motoru se pry prehazelo a vzhledu a cistote proste vsemu to i odpovida..a ted ten problem....motor mi zatim lezi v garazi...a na bloku je normalne jak jsem shanel 781.136M takze 50kw ale ze zvedavosti jsem vzal spejli a strcil k pistu a zjistil ze pist je vybranej jako 135 ale to vybrani je strasne slaby....takze ted resim jestli je na tom motoru jenom blok ze 136 a nebo jsem nekde cetl ze tyhle posledni MPI motory mneli malinko vyssi pisty a jestli tam to vybrani neni kvuli tomu....muze mi nekdo poradit..jinak ten motor je fakt jak novej....az je to divny...
|
22.1.11, 21:44 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kachnis
Moderátor
|
Re: 40nebo 50kw
no jediny 100%reseni je sundat hlavu a podivat se poradne..nebo jeste zkusit dat motor na bok a nalit do spalovaku olej a zmerit kolik si ho tam nalil a z toho spocitat kompresni pomer, prootze jesli si vybavuju tak ty motory se lisi i kompresi ne?
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
22.1.11, 22:15 |
|
|
michalkatka
|
ak je na bloku vyrazené 136 tak by som to neriešil, ono bolo toľko modifikácii piestov a KP že ma to neudivuje...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
22.1.11, 22:16 |
|
|
buldozerxxx
|
mno ty pokusy s tim olejem to by mohlo bejt zajimavy...na bloku je sice 136 ale jak rikam prave ten holy blok byl mnenen a mohlo se to zamenit....takze fakt nevim..ale pan tvrdil ze to byla 50KW...se spejli jsem nastoural na vsech pistech vybranou plosku...a hlavu sundavat nechci ..je to hezky pohromade...kompletni a vsecko snad este z fabriky..
|
22.1.11, 22:32 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|