Autor |
Zpráva |
Nighwolf
|
Problém s felicií
Zdravím, mám škodu felicii ročník 2000, 1.3 50kw, problém se startováním, když chci nastartovat na palubovce se ukáže vykřičník a nic, už jsem vyčistil kostření, dal nové relé, a nic, to relé jsem dal proto, protože když jsem jel a třeba jsem skočil do díry tak zhasly světla, přestalo topit topení, nefungovaly stěrače, když jsem dal nové relé jeden den vše v pořádku až na to že mi neukazoval budík na teplotu, a topilo to ale né jako vždy, no imobilizér funguje správně, když jsem sedl do auta a otočil klíčkem ale jen aby svítily kontrolky tak jsem zapnul topení na jedničku a pokud nefouká není šance nastartovat, jedině roztlačit, nebo stačí do auta mírně strčit a topení začne foukat, ale stejně se ukáže červený vykřičník a nejde to, startér v pořádku, pojistky v pořádku, vím že to asi bude víc věcí které tam mohou dělat neplechu, nejsem žádný mechanik, ale napadlo mě třeba lambda sonda, nebo indukční cívka, atd, jedině si myslím napojit v servisu na počítač jestli něco ukáže, nevím zda budete někdo něco vědět ale díky za odpovědi honza
|
20.2.11, 13:49 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Re: Problém s felicií
Felicie neni skodovka nebo proc je mezi ostatnima?
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
20.2.11, 14:20 |
|
|
gokralik
|
Když propojíš na startéru ten velký silový kontakt s malým fastonkem, startuje to? Pokud to naskočí při zapnutém zapalování, šel bych po tom kabelu, co vede do spínačky.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
20.2.11, 14:25 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
gokralik: Ale na neutral
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
20.2.11, 14:30 |
|
|
gokralik
|
Buď neutrál nebo Darwinova cena...
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
20.2.11, 14:37 |
|
|
Nighwolf
|
Matthes píše: Felicie neni skodovka nebo proc je mezi ostatnima? Nevěděl jsem kam to dát, proto jsem to dal pro né škodovky, ale to jsem si přečetl až když jsem to odeslal, a navíc mě nenapadlo že jsem to měl dát sem mezi motory, to spíš jsem si myslel že to patří mezi elektriku
|
20.2.11, 17:51 |
|
|
Nighwolf
|
Re:
gokralik píše: Když propojíš na startéru ten velký silový kontakt s malým fastonkem, startuje to? Pokud to naskočí při zapnutém zapalování, šel bych po tom kabelu, co vede do spínačky. Jen dotaz co je malý fastonek
|
20.2.11, 17:52 |
|
|
gokralik
|
Tam kde vede tenký kablík ze svazku na levém př. podběhu (nejspíš bude žlutý). Kablík odpoj a spoj na startéru ten silový, co vede od baterky s místem, kde byl připojený kablík. Třeba šroubovákem. Hlavně se nedotýkej kostry.
|
20.2.11, 19:50 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
problém tvé feldy je ve starteru, dej nový miloš
|
20.2.11, 20:04 |
|
|
Nighwolf
|
Nevím jestli by to mohl být startér, nejsem sice mechanik, ale proč tedy nejde topení ještě než nastartuju, stačí trochu jako postrčit auto a topení fouká, ale první dobrá věc roztlačit jde
|
21.2.11, 23:53 |
|
|
David.k
|
Ahoj mám problém moc se v autech nevyznám proto vás žám o pomoc mám škoda felicia 1.3 jednobodové vstřikování r.v. 1996 a autíčko mi nejde nastartovat při otočení klíčku se mi rozsvítí červený vykřičník.Startér normálně točí,baterie je nabytá a všechny svíčky dávaj jiskru,pojistky jsou dobré ale auto ne a ne nastartovat.Všem předem děkuji za rady .David
|
24.2.11, 21:49 |
|
|
fatal
rejpal
|
Nighwolf píše: proč tedy nejde topení ještě než nastartuju Větrák topení má běžet v poloze klíčku I, při poloze II (startování) má být vypnutý. Máš to jinak?
|
24.2.11, 23:17 |
|
|
JardaCZE
|
Nighwolf píše: Nevím jestli by to mohl být startér, nejsem sice mechanik, ale proč tedy nejde topení ještě než nastartuju, stačí trochu jako postrčit auto a topení fouká, ale první dobrá věc roztlačit jde roztláčej tak dlouho až se ti potentuje rozvoďák, pak koupíš auto jiný
_________________ Škoda Felicia 1,6 GLX
|
1.3.11, 12:05 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
nemá náhodou felda 1.3 rozvodový řetěz
|
1.3.11, 12:09 |
|
|
CROWACK
|
už ti někdy přeskočil rozvodovej řetěz na felicii?
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
1.3.11, 12:09 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|