Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 16.11.24, 23:42

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
 felicia 1.3 MPI vyyndani KATU 
Autor Zpráva

Příspěvek felicia 1.3 MPI vyyndani KATU
zdar hosi....vydelal sem katik a dal misto neho vsuvnou trubku na priruby.....u BMM feliny to slo poznat....u MPi sem to vydelal a nejak nic.....zadna zmena....mam odpojit vypojit baterku?/mam tam imobilizer a zamykani na DO/nevadi to?nebo chce to ujet par kilometru at se ridici jednotka prispusobi?ujel sem s tim ani ne 1 km diky za info

2.6.11, 19:52
Pspvek Reklama

Příspěvek Re: felicia 1.3 MPI vyyndani KATU
nikde není zaručený že to poznat bude, třeba to poznáš až při vyšších rychlostech na dlouhej rovinách že když ubereš a znova přidáš že to auto se ve vysokých otáčkách sebere líp ale ani to není zaručený.

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

2.6.11, 19:58

ale u BMM me klesla i spotreba znatelne...lepsi to jelo....zvuk byl stejny...tady u toho MPi to ma hlubsi zvuk...ale jde o to ze nekde je tam asi vysypany tlumic

2.6.11, 20:17

jeden moudrý pan ve Studénce mi řekl, že pouza takovéto úpravy bežný uživatel buď nepozná nebo prostě je to jen tak malinké zlepšení že to nejde znát...já když jsem ještě měl feldu měl jsem ji upravenou od tohodle pana (136b pisty, hlava z 50kw verze - snizena, ostra vačka cca 290, zvětšené saní + výfuk, jednotka, svody přímo na tuhle uprávu, střed průchozí layting a konec sk.A) a tohle mělo význam...max výkon 63,2kw a krouták 120Nm což na původní 40kw feldu bylo paráda...taky když jsem jel a dal tomu lidi se otaceli a mysleli si asi, že jsou nejaké závody :lol:

3.6.11, 17:36
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 4 ]