|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
Autor |
Zpráva |
sachmar
|
Vůle ventilů+vstřikovače
Zdravím. Mám Felicii 1,3Mpi a poslední dobou my to začalo při přidání plynu v tahu klepat jako ventily nebo rozdělovač,ale ten tam samozř.není.Seřídil jsem ventily a je tostejné,vyměnil jsem olej+svíčky NGK,a pořád stejné.Byl jsem v servise ŠKODA a tam my řekl borec ať dám ventily na sací 0,20 a výfuk 0,15,a ono se to nepatrně zlepšilo,říkal když to bude stejné tak pročistit vstřikovače.Mě ještě napadlo,že by to mohlo být benzínem jezdil jsem vždy na plnou a teď asi 3měsíce pořád na čtvrt nádrže.Prosím o váš názor na tuhle věc.Díky Petr.
|
10.7.11, 07:46 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
trady
Příspěvky: 3491 Bydliště: Kopřivnice > (okr. Novy Jicin > Kraj Moravskoslezký > CZ > Evropa > Planeta země >
|
Re: Vůle ventilů+vstřikovače
"vstřikovače" + "rozdělovač" ?? to nejak nechapu mas MPI? nebo BMM?
MpI nema rozdelovac
|
10.7.11, 08:00 |
|
|
sachmar
|
Mám Mpi já sem tam psal ,že to rachotí jako by to mělo rozdělovač,já vím,že nemá.Ještě mě napadlo jestli není voda v nádrži.
|
10.7.11, 08:25 |
|
|
Kristensen
|
nebo jsi někde natankoval humusbenzín a nebo ti třeba špatně funguje čidlo klepání nebo nefunguje vůbec
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
10.7.11, 09:06 |
|
|
sachmar
|
Dělá my to jen když přidám plyn až skoro na podlahu jinak když to lehtám tak je to uplně v pohodě.
|
10.7.11, 09:37 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
já měl v pátek případ že MPi 1.3 jela na dva válce,
udělal jsem ventil 25 2O, mrkl na jiskru, změřil kompresi 13,
vše OK tak jsem vyšrouboval vstřikovací lištu a 1 a 4 ventil mrtvý ani kapka, vzal jsem druhou lištu a ta nestříkala vůbec tak jsem ji poklepal a všechny vstřiky začaly přášit,chtělo to na každý vstřik klepec,
vyčistění jednoho vstřiku stojí tři kila, musí se vyčistit sací i koš a dát nový palivový filtr
|
10.7.11, 10:59 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|