Autor |
Zpráva |
mateskn
|
felicie jede,nejede
zdar tatik ma felici jednobod,rikal ze se mu stava ze normalne nastartuje ujede treba pak metru,nebo kilometru a zniceho nic to zdechne,po chvili zas nastartuje a jede,nekdy to trva dyl nez to chytne,pry se sto stava kdyz treba dobrzdi motorem a pak chce pridat a konec,ja bych to videl na privod paliva,filtr? takovy cerny valec na leve strane v motorovem prostoru,proudi tudma benzin a potom je asi nejaky ventil do ktereho jde proud,co to je za vec ?mohla by byt chyba v tom?diky
|
12.7.11, 20:23 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Re: felicie jede,nejede
to vypadá na snímač otáček, palivovej filtr je nad nádrží
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
12.7.11, 21:38 |
|
|
p.s.
|
tak todle sem zažil u bejvalýho skorotchána a nakonec se s toho vyklubalo vadný čerpadlo po rozebrání sem zjistil že čerpadlo v nádrži sice točí ale to ozubený kolečko co je dole bylo z větší části bez zubů po výměně čerpadla bez problémů jinak ten černej válec s ventilem co asi myslíš je pln aktivního uhlí a slouží k odvětrání nádrže a problém bych v něm asi nehledal leda by byl ucpán ale to bys poznal při otevření nádrže by si to výrazneji fouklo
_________________ škoda octávie combi 1.9TDI 81KW škoda octávie combi 1.6 SR 74KW felda combi 1.6
|
12.7.11, 22:38 |
|
|
CROWACK
|
máš otáčkoměr? Jestli při tom zdechnutí okamžitě spadne na nulu i když se motor ještě setrvačností točí, je to HALL. Měl jsem to na MPI taky.
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
12.7.11, 23:13 |
|
|
mateskn
|
otackomer ma ale neptal jsem se ho jestli spadnou otacky...podivam se na ten snimac... jo u te nadobky s tim aktivnim uhlim je nejaky ventil?vedou do nej kable...zatim diky vsem
|
13.7.11, 08:40 |
|
|
mateskn
|
tak jsem sehnal druhy hall a je to zatim v poho,ten co tam byl,byl trosku kopnuty,asi se tam pomlel nejaky bordel..
|
13.7.11, 10:44 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Mozna do nej tukli pri vymene spojky, proto se ma vyndavat...
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
13.7.11, 14:51 |
|
|
mateskn
|
to me taky napadlo,ale tam je spojka uz hotova,takze to muselo byt hodne davno.. a jezdilo to v pohodecelou dobu
|
14.7.11, 09:42 |
|
|
mateskn
|
tak auto opet nejede!!!kdyz otocim klickem zapne cerpadlo a mel´by byt bezin v trubkach az k motoru ze?
|
14.7.11, 14:54 |
|
|
mateskn
|
ja jsem z toho v lese,jiskru to hazi benzit tam jde ale nechytne
|
14.7.11, 15:43 |
|
|
fatal
rejpal
|
Je jiskra dost velká? Není v háji třeba palec?
|
14.7.11, 15:55 |
|
|
mateskn
|
jo jiskru to dava velkou
|
14.7.11, 16:27 |
|
|
varok
|
To samé včera řešil u garáží nějaký chlápek s favoritem Pick Up. Přijel, zdechlo mu to a už to nešlo nastartovat. Po chvíli to natočil, pár sekund to blafalo, ale pak to zase chcíplo a zase nešlo nastartovat. Vyměnili jsme snímač otáček, ale nic. Jiskru to hází pěknou, benzín jde do vstřikovací jednotky, ale na klapku nejde ta mlha. Nejspíše má špatné čerpadlo nebo nějaký ten vstřikovací ventil. U vás bych zkusil zkontrolovat pojistky a relátko pod ŘJ. Možná i zlobí čerpadlo.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
14.7.11, 17:52 |
|
|
mateskn
|
cerpadlo je nove,posistky jsou Ok,podivam se na to relatko,ale stejne nezjistim jestli je vadne,ze
|
14.7.11, 19:18 |
|
|
roman_an1
|
mě to dělalo něco podobného..a byla špatná cívka co je na podběhu k rozdělovači jiskru mi to sice házelo pěknou, ale asi to tomu nestačilo..vyměnil jsem a pohodička
_________________ Felicia BMM 40KW LPG
|
19.7.11, 16:59 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|