|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Prasík
|
Nepravidelný volnoběh
Ahoj lidi, chtěl jsem se s váma poradit. KDyž se mi zahřeje motor (felicie 1,3 BMM 50kw) tak jde motor nepravidelně. V otáčkách se to ale ztratí. Občas si i "pšoukne" do výfuku. Vyměnil jsem svíčky, kablíky, víčko rozdělovače a palec, vyčistil halluv snímač. Palec ukazoval velké hodnoty, tak jsem myslel že to bude tím. O dost se to zlepšilo, ale podle mého to pořát není ono. Všechny podtlakové hadičky podle mého těsní dobře.
Nemáte s tím někdo zkušenosti?
_________________ Felicie 1,3 BMM Combi
|
30.7.11, 09:09 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: Nepravidelný volnoběh
ucpi hadici od nádobky s aktivním ulí do motoru a zkus projet jestli s to nezmění, jinak vag blok měřených hodnot a bádat,
|
30.7.11, 12:49 |
|
|
Prasík
|
OK. vyzkouším. Myslíš tu tenčí nebo hrubší? Asi tu hrubší že..... Pořát doufám že to bude nějaká naprostá blbost
|
30.7.11, 13:59 |
|
|
Kristensen
|
a je ten motor naprostov původním stavu včetně jednotky?
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
30.7.11, 17:43 |
|
|
Prasík
|
Všechno je původní . Měl jsem venku hlavu motoru, tak jsem jí zarovnal o 0,4mm a jinak jsem zabrousil ventily. Spasoval a vyleštil sací a výfukové svody. Vše jsem znovu přetěsnil. No motor po výměně hlavy fungoval asi dva měsíce naprosto v pořádku
|
31.7.11, 11:15 |
|
|
Prasík
|
Tak teda problém vyřešen. Bohužel vše bylo mou blbostí a platí proč hledat chybu základní když to může být složité. Po prokontrolování všech podtlakových hadiček, ventilu z aktivního uhlí,........ mě napadlo co takhle překontrolovat ventily. Samozřejmě mě nenapadlo, že když jsem měnil před měsícem hlavu, že si nové těsnění trochu sedne. Sací ventily byly de facto bez vule.. takže nedovíraly. Po seřízení je vše jak má. Takže sory za nové téma.
|
31.7.11, 20:05 |
|
|
Ondras83
|
uz nez jsem tenhle prispevek otevrel jsem si rikal ventily... mel jsem podobny problemy
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
31.7.11, 20:45 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|