Autor |
Zpráva |
mataw
|
felicie
Zdravím mam jeden zas takovy dotaz zdedil sem felicii 1,3 a zaznamenal sem u ni upadek vykonu a to docela razantni nedokaže se s ni jet jinak nez na plny plyn a pritom vym ze pred par mnesici slapala jak hodinky a ani trochu naznak nejaky poruchy ma najeto cca 114 000 což si myslim že by mneli težko na svědomy nějaky opotrebene současti písty a tak zýtra se podívam na vzduchovy filtr a jeste by mne prave zajimalo co by to mohlo delat ja se ve feldach moc neviznam tak budu rad za každej nazor
|
5.8.11, 19:27 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
mataw
|
Re: felicie
jo sorry za chyby
|
5.8.11, 19:28 |
|
|
darklord
|
1. pred odoslanim prispevku odporucam kontrolu pravopisu, tazko sa to cita 2. skontroluj priechodnost vyfuku 3. skontroluj funkciu lambda sondy 4. skontroluj funkciu cidla klepania (ak sa jedna o MPi)
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
5.8.11, 19:29 |
|
|
Kristensen
|
ucpanej výfuk
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
6.8.11, 09:08 |
|
|
mataw
|
no tak jsem zkoumal výfuk a našel sem akorad v posledním koncovým tlumiči díru jako pra... tak jestli i toto muže být příčina toho náhlého poklesu výkonu?? jinak zatím vyměním výfuk až po katalizátor když už sem ho nasel konečně na ty pudě
|
6.8.11, 16:48 |
|
|
pokuston
|
Díra ve výfuku sice může změnit výkon motoru ale že bys musel jet pořád plnej aby se to hýbalo je divný,Pokud tou dírou foukaj splodiny, tím pádem výfuk není ucpaný,koukl bych se na palivový filtr,je u nádrže,dostaneš se k němu zespoda,musíš sundat stínící plech výfuku co je na ohybu středního dílu výfuku,ten taky dokáže dost udělat,spíš ho rovnou vyměň pokud není měněn,stojí cca 160kč
|
6.8.11, 22:08 |
|
|
mataw
|
no takhle foukaj ale ne tolik jak by asi měli kdybych se nepodíval pod auto tak bych asi ani na to nepřišel pač to nejakou extremní změnu na zvuku nemnělo a kdyz tam strčím šroubovák tak sou ty přepažky uplně rozdrobeny a možná i podany dneska po oběde to du vyměnit tak uvidim
|
7.8.11, 11:14 |
|
|
mataw
|
tak jsem vyměnil ten výfuk a nějaký změny jsem si nevšiml až na to že se mi zda že to chvíli lip a za chvilku zase hůř a porad dokola už to teda jede aniž bych na to musel šlapat ale porad je strašně lína mohla být ta lambda sonda??
|
10.8.11, 20:01 |
|
|
PJDefort
|
a co to je zač? jakej rok? BMM nebo MPi?
_________________ Škoda Felicia Magic 1.3 MPI 50kW, najeto 59 000 km
|
10.8.11, 20:14 |
|
|
mataw
|
no v tom taky se moc nevyznám ale je to označení glxi a mam za to že 1 bod stříkačka tak jestli to znamená to bmm ?? a rok myslim ze 96 nebo 95 ted si nejsem jisty
|
10.8.11, 21:25 |
|
|
mataw
|
zdravim tak mam posledí dotaz a už sklapnu takže za 1 měnil jsem tedka svíčky a byli úplně bíly a jelikož u favorita bývali jakby cihlový a co vim tak u dvoutaktních motoru by to znamenalo že de tam málo paliva a to by ukazovalo na filtr teda alspon myslím a za další jak je težký ten filtr vyndat ?? mě se zdá že tam překáží výfuk budu rad za každou radu
|
11.8.11, 18:04 |
|
|
PJDefort
|
bílý svíčky? nemizí ti náhodou voda? to neni nedostatkem paliva..palivovej filtr vyměníš bez sundání vejfuku, stačí u nádrže sundat ten tepelnej kryt vejfuku co drží na myslim 3 šroubech a pak se tam dostaneš..přístup je tam na ho**o, já když to dělal, tak sem vyvěsil o kus i nádrž...trochu sem si zanadával, ale povedlo se...tak pevný nervy
_________________ Škoda Felicia Magic 1.3 MPI 50kW, najeto 59 000 km
|
11.8.11, 19:03 |
|
|
URU
|
já myslim že voda (teda chladicí kapalina) se projevuje jakoby krupicí a zlatavym nádechem... a bílá by snad měla znamenat chudou směs...
_________________ Rapid 136 ´89 135GLi ´89 Octavia SLX TDI - spotřebák Octavia 4X4 TURBO
|
11.8.11, 20:12 |
|
|
ferrari
|
Taktak, biela by mohla byť chudobná zmes...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
11.8.11, 20:31 |
|
|
mike11
|
mataw píše: zdravim tak mam posledí dotaz a už sklapnu takže za 1 měnil jsem tedka svíčky a byli úplně bíly a jelikož u favorita bývali jakby cihlový a co vim tak u dvoutaktních motoru by to znamenalo že de tam málo paliva a to by ukazovalo na filtr teda alspon myslím a za další jak je težký ten filtr vyndat ?? mě se zdá že tam překáží výfuk budu rad za každou radu pripojim sa k diskusii...posielam odkaz, kde som popisal ako som menil palivovy filter bez demontaze krycieho plechu vyfuku...cela vymena cca 1,5 hod. viewtopic.php?f=6&t=4497&start=30
_________________ Škoda 110 LS Škoda 130 L + LPG Škoda Felicia 1.3 MPi + LPG
|
11.8.11, 21:19 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|