|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Autor |
Zpráva |
lubomirz
|
chladící kapalina š120
Zdar chlapy,měl bych dotaz.Mám 105-tku a potřebuju vyměnit chl.kapalinu.Uvažoval jsem,že bych po těch létech provozu propláchnul celý systém.Někde jsem slyšel,že dobře funguje tableta do myčky,jaký máte názor vy???A pak co se týče samotného fridexu jaký typ tam nalít.Vím,že se to tu už někde řešilo,ale zopakování myslím nikomu neublíží.Dík všem za rady a poznámky.
|
13.8.11, 07:24 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
fatal
rejpal
|
Re: chladící kapalina š120
Tabletu do myčky bych raději nezkoušel. Po propláchnutí doporučuju kapalinu podle normy VW TL 774 C (modrá).
|
13.8.11, 07:43 |
|
|
Šemik
|
A nebo zelenou, G48. Proplach učiň jen čistou vodou, ty hlavní nečistoty se stejně nedají odstranit jinak než mechanicky po rozborce celého systému
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
13.8.11, 09:58 |
|
|
lubomirz
|
Ok teda propláchnu to jen čistou vodou a co se týká fridexu tak bud teda ten zelený nebo modrý.
|
13.8.11, 17:47 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
vypust bordel co tam mas, proplachni vodou a nezapomen povolit sroubek u 4. valce cca 3cm nad cidlem oleje a poradne to prostouchni at z toho tece voda. pak nalil do soustavy 2l octa, dolij vodou, projed to, pak to vyplachni a pak dej teprv fridex-zelenej
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
21.8.11, 21:28 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|