|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|
Autor |
Zpráva |
kmosek
|
rozdělovač u felície 1,3
Mám takový problém s rozdělovačem u felície 1,3 benzín, r.v.:1995. Nejřívě mě auto vynéchávalo, následně přestalo jet-při následném hledání chyby jsem našel rozpůlený palec na rozdělovači. Ted ještě ale nevím zda ne tom umělohmotném víčku do kterého jdou kabely není odrhnutý ten středovej uhlík ( nebo co to je ), jelikož ty krakní jsou cca 5mm vylezlé,ale ten prostřední je zárověn s umělou hmotou. Nevíte někdo jak to má být? Díky
|
23.8.11, 11:22 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
ventYl
|
Re: rozdělovač u felície 1,3
uhlik je velmi pravdepodobne ulomeny. mal by vytrcat cca tiez nejakych 5 mm od urovne vicka. alternativne je pod nim prasknuta pruzinka, to je ale stejne jedno.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
23.8.11, 12:26 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|