Ahoj ..chtěl bych se zeptat,co muže zpusobovat,že mam houpavy volnoběh...jedná se o škodu felicie 1.3 mpi 50kw....škrtici klapka vyleštena,nastavena,projeto motordiagem a diagnostika bez jedine závady....už jsem přestal řešit že mi motor nedrži studeny vyšší volnobeh (jakoby sitič)jak by mněl...ale když je ohřáty tak se mi trošicku pohupuje volnoběh...čidlo teploty už 10 a všechno stejné..i klapka jina:-)auto jede skvěle jen mně zajimá jestli to neni nějaká prkotina třeba ..diky za rady
4.11.11, 22:03
Reklama
Reklama
fatal
rejpal
Re: volnobeh 1.3mpi
To může dělat i prasklé těsnění sání...
4.11.11, 22:04
buldozerxxx
to mam nove..nekde jsem se docetl ze tohle delalo problemy..daval jsem nove a beze zmeny....beru ze uz to auto ma neco nabehano..202tis.km:-) jen mi to vrtas hlavou proc...kdyz vsechno funguje a jede to ja splaseny..kamaradovy to nedela...
4.11.11, 22:12
Pavucina
Houpavy znamena kolik otacke ˇplus/minus?
4.11.11, 23:28
michalkatka
nebude to nejaká podtlaková hadica k posilovaču, k ventilu odvetrania... alebo ten regulátor tlaku paliva
hadicky od podtlaku jsem koukal a jsou v poradku...spis mne napsalo ze jsou uz treba horsi vstriky ale jede to dobre takze tezko rict...volnobeh se houpe ruzne...chvylku treba v klidu a pak se zhoupne nebo nekdy chvylku lehce pohupuje..neni to tragedie..ale kamaradovi to na stejne motorizaci drzi jak prilepene..a na mamci formanu 1.3bmm taky.....este dodam ze lambda davana nova,filtry taky,...
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 40 návštevníků