Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 17.11.24, 03:25

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 
 hlucnost motoru felicie 
Autor Zpráva

Příspěvek hlucnost motoru felicie
lidi mozna uz to tady bylo...ale poradte...jel jsem uz v x feliciich a MPi motory mi proti BMM prijdou o dost hlucnejsi...proste za jizdy hlavne treba pri jizde do kopce motor hučíí...neni to vyfuk ,,ani nic podobneho....proste je ten motor hlucnejsi..a tak se ptam cim je to zpusobene....BMM treba i v mamci formanu je podtsatne mene hlucne nez moje felda...vsechno mam v poradku ..takze nechapu...ja osobne mam feldu 1.3mpi 50kw...najeto 160tis.km diky

3.7.11, 11:41
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Mistr mechanik

Příspěvek Re: hlucnost motoru felicie
no pokud ten hluk není horší jak toto http://www.youtube.com/watch?v=5UefVuRb150 tak je to OK :wink:

3.7.11, 12:53
Mistr mechanik

[quote="buldozerxxx"]

pokud bude hluk neunosný zde je ekolikvidace pro tvou třídu http://www.youtube.com/watch?v=JUIIvxTa ... re=related

je to i s kadidlem :wink:

3.7.11, 12:57
rejpal

Mi Felda taky hučí, stejná motorizace. Jako by to hučel výfuk, ale výfukem to není.

3.7.11, 19:57
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

spíš sáním

3.7.11, 20:41
Profil ICQ
rejpal

To bych neřekl, vím jak hučí otevřené sání dvanáctistovky a tohle je prostě mnohem hlučnější.

3.7.11, 21:31
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

buldozerxxx píše:
lidi mozna uz to tady bylo...ale poradte...jel jsem uz v x feliciich a MPi motory mi proti BMM prijdou o dost hlucnejsi...proste za jizdy hlavne treba pri jizde do kopce motor hučíí...neni to vyfuk ,,ani nic podobneho....proste je ten motor hlucnejsi..a tak se ptam cim je to zpusobene....BMM treba i v mamci formanu je podtsatne mene hlucne nez moje felda...vsechno mam v poradku ..takze nechapu...ja osobne mam feldu 1.3mpi 50kw...najeto 160tis.km diky

MAm stejny problem... V lete sem dokonce ztratil aj vykon docela ale po dalsim startu vse ok a najednou ticho.
Nemuze to byt neco s valcemi bo striky? DIky

2.11.11, 17:36
Profil Zobrazit autorovy stránky

To je zajímavé, mě se to zdá právě naopak. U fáčka mi sice běží motor docela slušně, protože jsem dělal minulý rok rozvody, ale jinak feldy BMM se mi právě zdají více hlučné než MPi. Naše felda běží docela potichu. Už asi trošku rozvody protestují, ale pořád je to docela slušný tichý chod.
Nemáte už vytahaný rozvodový řetěz?

2.11.11, 18:54

To si nemyslim, kdyz otevru kapotu a posloucham motor tak nic nedrci nechrci apod... proste klasicka felinka jak se potakva na silnicich ale v zaberu tj trosku neco jinyhi prave jekot zacin cca od 2 500 az 3 000. nvm treba se mi to jen zda ae radio mam docela dost nahlas :-)

Jel sem i s jinou feldou r.v. 97 a ta neni tak hlucna. Moje je 96

2.11.11, 19:43

Máme v rodině 2MPI a 2 jednobody-MPI jede líp ale je fakt hlučnější-hlavně na dálky byl jednobod lepší,a to mají MPI tu odhluč.deku na kapotě.Na mojem MPI to začíná už kolem 2tis.otáček,od 3500 už to není tak znát.Teď jsem najel 450km MPíčkem v kuse a po zahřátí je ten motor trošku tišší,ale slyšet to je. :|

2.11.11, 21:15

My máme v rodine jednu BMM, je pravda, že nie je o ňu moc starané ale taktiež mi príde hlučnejšia nez MPičko.. Ale zas ovela tichšia, než moja 1,9 :D Samozrejme od istej rýchlosti sa to začína kvôli aerodynamickému hluku vyrovnávať..

3.11.11, 00:31

S tim rvanim motoru v "kokpitu" :-D je to zajimave, vcera sem najel nejakych cca 60km a uz po 15km nejak stichla, dnes sem jel taky a porad ticho :-D takovej nezvyk a to zniceho nic. Tak nevím jestli se mam radovat bo bat :D

22.11.11, 21:25
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 12 ]