Autor |
Zpráva |
HanzBileFacko
|
Lze koupit samotnou přírubu výfuk. dílu s kat.?
Chlapi (felda 1.3 vícebod) moji uhnila příruba na katalyzátoru, strana od motoru. Dá se sehnat jen samotná příruba pro navaření? Je tam prolis pro grafitové těsnění, takže vyrobit to by bylo náročné.....
Dík Hanz
_________________ Felda 1.6 dravec...
|
22.3.12, 20:03 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
p.s.
|
Re: Lze koupit samotnou přírubu výfuk. dílu s kat.?
osobně sem to nový nikde neviděl já to řešim vrakáčem nebo ekolikvidací tam si uříznu co potřebuju
_________________ škoda octávie combi 1.9TDI 81KW škoda octávie combi 1.6 SR 74KW felda combi 1.6
|
22.3.12, 20:17 |
|
|
varok
|
Myslím že je stejná nebo podobná jako u staršího typu výfuku fáčka bez katu. Já jsem to jednomu chlápkovi kdysy tak udělal a vypadá to, že jsou asi stejné. Jenom pozor, myslím, že u každého výfuku je jinak natočená! Tak bych koupil nějaký slušný výfuk z fáčka karbecu na vrakecu nebo u rozebíračů a řízl to.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
23.3.12, 18:39 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27228 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
jo je stejná
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
23.3.12, 23:48 |
|
|
HanzBileFacko
|
|
25.3.12, 09:22 |
|
|
CROWACK
|
já bych se na to vysral a místo toho grafitu tam vevařil vlnovec. S grafitem sou jenom problémy. Dvě muchy jednou ranou...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
25.3.12, 09:34 |
|
|
Milan Koukal
|
CROWACK s tebou nesouhlasím grafit má mnohem větší životnost než vlnovec ten prorezne a hned to v něm fouká a o ceně ani nemluvím.
_________________ Škoda 105GL r.v. 1981( nabouráno jedním magorem chystá se náhrada) Škoda 136GL r.v.1989 Oranžák, po částečné rekonstrukci Škoda forman PLUS r.v.1994 135B Škoda Fabia 1.4MPI r.v. 2001 Ford Transit 2.2 TDCI r.v. 2008
|
30.3.12, 20:25 |
|
|
CROWACK
|
tak mě sežeň ten grafitové króžek co není z číny z lisované tmy a po tydnu ježděni se nerozpadne na prach.... to jak jednó rozhodiš tak už okolo teho furt eném skáčeš jak to tama fuči, a nebo to vrže...kdesi cosi...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
7.4.12, 13:47 |
|
|
varok
|
Vrže většinou ta drátěnka na nádobí, ten pravý uhlíkový kroužek nevrže. Ty už se ale moc neprodávají, všude mají zase jen šmejdy drátěnky.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
7.4.12, 15:10 |
|
|
Milan Koukal
|
U nás v Mototechně ten poctivý ještě mají sice vyjde skoro na 100Kč ale nikdy jsem s tím neměl problém.
_________________ Škoda 105GL r.v. 1981( nabouráno jedním magorem chystá se náhrada) Škoda 136GL r.v.1989 Oranžák, po částečné rekonstrukci Škoda forman PLUS r.v.1994 135B Škoda Fabia 1.4MPI r.v. 2001 Ford Transit 2.2 TDCI r.v. 2008
|
8.4.12, 10:57 |
|
|
varok
|
Já taky rádši používám ten poctivý uhlíkový kroužek než tu drátěnku. Ať dělám co dělám, tak ta drátěnka netěsní tolik jako ten uhlíkový kroužek.
|
9.4.12, 09:53 |
|
|
HanzBileFacko
|
Takže to co popisují jako přírubu katalyzátoru, je ve skutečnosti protikus, příruba svodu z motoru. Tak sem na soustruhu vytočil kroužek s rádiusem toho grafitového těsnícího kroužku, do příruby díru. Kroužek sem zavařil do příruby a kupodivu to funguje. Těsní to Co si člověk neudělá sám....
|
14.4.12, 23:34 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|