|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Myslivec
|
Startování Felda 1,6Mpi
Zdravím, přijela návštěva a byl ráno problém, který prý ještě nebyl.Ráno chytla na otočení a chcípla.Na plyn nereagovala.To se stalo asi 4-5 krát.Pak byla pauza cca 2 minuty,to jsme mudrovali proč to nechytne,a po otočení klíčkem nastartovala v pohodě.Potom se ozvala jeho manželka , že ji to už taky jednou udělalo a pak v pohodě.nevíte co za tím vězí,že by filtr palivový?? Díky.
|
18.12.11, 12:44 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
p.s.
|
Re: Startování Felda 1,6Mpi
jestli k tomu máš ještě jeden klíč tak to skus na něj pokud to bude v pohode odchází čip v klíčku a bude třeba nechat udělat jinej
_________________ škoda octávie combi 1.9TDI 81KW škoda octávie combi 1.6 SR 74KW felda combi 1.6
|
18.12.11, 13:02 |
|
|
Myslivec
|
Tak dnes odjížděli.Zajímavé že to dělá jen ráno,auto parkuje venku.Opět stejná situace,tentokrát se mnou za volantem.Zastrčím klíček, vše na palubce se rozsvítí normálně,otočím klíčkem , motor naskočí a chcípne.Když jsem vypnul a zapnul klíček(ne startoval!!),tak to v motoru ještě jakoby škublo.Potom klid.Dělá to jenom ráno,po dlouhém stání a za studena.3-4x stejně.Minutka klidu se zapnutým klíčkem,kolega tvrdil že vypnutým když se to stalo jemu, a chytí.Potom celý den chytá perfektně.Jiný klíček bohužel není.R.v. 1999.Nemůže to být i něco jiného,než čip? A jak dlouho to asi vydrží, jedná-li se o čip?
|
19.12.11, 11:20 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
1.6 ky todělají že po startu chcípne, nebo při přrvním rozjezdu, já bych začal u paliváku, papír se napije vodou a umí přimrzat a pak neprochází benál,
|
19.12.11, 12:53 |
|
|
Kristensen
|
něco podobného jsem řešil kamarádoj a vyřešil, felda 1,6 za studena chytla chcípla cca 5krát za sebou a pak byl cajk zase do rána, ale mělo to ještě jednu podmínku, okolní vlhkost, když bylo letní suchý ráno tak všechno cajk ale jak zapršelo nebo se udělala nad ránem mlha tak opět problem se startem, řekl jsem mu ať zajede do kovošrotu že tam mejvaj jetý zapalovací moduly a chtěj za ně 200-300 stouky tak když to nebude tím že si ho pak od něj vemu, zajel, koupil, vyměnil, a už rok a půl startuje jako za mlada. Tak pokud máš možnost, zkus to. Ještě prohlídnout jestli nemá popraskanej obal ale bohužel ne vždy to musí být známkou špatnej funkce.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
19.12.11, 15:56 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Kristensen zařad si do repertoáru podzim zima a palivové filtry, ptal jsem se auteomechaniků i v okolí a palivákem odstranicli problém, třeba mann z prvovýroby je něčím napuštěný a probl=my prej netrpí
|
19.12.11, 17:40 |
|
|
Kristensen
|
s palivovým filtrem jsem měl jen jednou jedinkrát problem jinak lidi neměněj jezděj pořád, jen málo kdo to chce i když mu to připomeneš v průběhu nějakých prací na vozidle, teď jsem měl tady fiat marea nafta použity jsou dva typy filtrů od výroby a nejsou zaměnitelný jeden typ za 300,- druhej za 1000,- bohužel zrovna měl tu druhou variantu tak když jsem ho poinformoval tak se mě tady zlomil mezi stůl a regál a nemohl jsem ho z tama dostat, no pak si za měsíc vzpoměl že to netopí protože se ochladilo, má v háji termostat prodává se pouze celý těleso opět 3 nebo 4 druhy od 2000,- do 4000,- on má někde mezi za 3200,- když to zjistil objel co se dalo pohledal co šlo a nejlevnějc mu ho někdo nabídnul 3000,- tak teď špekuluje jak po 5ti měsících vrátit auto na skrytou vadu prej si radši koupí ještě jednu bundu, ale co se děje se zbytkem auta a motoru když se to nebude ohřejvat to už ho nezajmá
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
19.12.11, 18:56 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
já měl jen na mysli
podzim zima a palivový filtr
jako jen nad tím přemýšlet jakože si v prdeli a tah na bránu, mi o parkrát prostě pomohlo
ale ry atributy jsou podzim zima a palivový filtr
|
19.12.11, 19:17 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
[quote="Myslivec"] každopádně bych neházel flintu do žita
|
19.12.11, 19:18 |
|
|
Myslivec
|
Díky za rady.Flintu do žita hodit nejde, není žito . Po Štědrém dnu přijedou , tak se na to mrknem. Zatím klidně pište, více hlav více ví.(a taky sní )Děkuju.A všem hezké Vánoce !!!
|
19.12.11, 22:24 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|