Škoda Fabia 1.4 mpi netáhne
Dobrý den. Mám takový "neprvní" dotaz. Předem se omlouvám že zakládam nové téma, jestli to tu už někde je tak jsem to vážně nenašel...
Mam (jak výše popsáno) fóbku a vůbec mi to v podstatě nejede. Při sešlápnutí plynu na podlahu se prostě nerozjede a neni znát ani nějak výrazně zrychlení, spíše vůbec ale nakonec zrychlý. Skoušel jsem jí sešlápnou při 2500 ot/min. (1500, 3000, 3500 sem zkoušel také) a motor je slyšet jako kdyby chtěl ale nemohl. Nejsem skušený ba naopak jezdím chvilenku
ale co jsem to auto půjčil skušenějším tak všichni řikali že oproti jinému mpi ve fábce to fakt nejede.
tak nevím. Auto jsem koupil v lednu, je měněná řídící jednotka, rozvody řetězové nově dělané nejdou ani slyšet. Filtry měněný, olej měněný, tankuju u shellky. Je prasklý výfuk jde to slyšet. Zvuk má díky prasklince do RS
ovšem k ničemu. Automechanik řikal že prý možná ucpaný výfuk nebo spíše karbec. Taky jsem již přečetl jinde fórum ale furt to nebyl přesně můj případ. Tak doufám že mi někdo z vás poradí
jinak ještě kámoš (čerstvě vyučenej automechanik) řikal že mi podezřele cvakaj ventili, tka nevým já tomu moc nevěřil mno... Na VGA jsem ztím ještě nebyl. Mam s tím najezdíno cca 6 tis. km a auto má teď 119400 km. Nevím jestli je to užitečná informace ale mam tam pneu šířky 195 (6,5) čerstvě kupovaný tróny před tim tam byli disky 185 ale na výkonu se to nějak neodrazilo... ještě by to mohli být vzádu zarezlý bubny, chystám se hodit to znavu do servisu protože ručka skoro nebrzdí a kdž necham fabku zkopce tak ručka je mezi sedačkama a auto jede dál tak brzdim ručkou a pře zpátečku
nevým si prostě rady.
Poraďte prosím budu moc vděčný. Děkuji předem.