Autor |
Zpráva |
Jarda55
|
ecotronic
zdravím, dneska mě zase ten muj krám dostal, týden jezdí v pohodě, pak to zase začne. Nemáte někdo díly na předělání t.j.. karbec,rozdělovač,zapalování a sací potrubí na favorita 135. Díky
|
30.12.06, 17:26 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
patrik-hp
|
Re: ecotronic
Jarda55 píše: zdravím, dneska mě zase ten muj krám dostal, týden jezdí v pohodě, pak to zase začne. Nemáte někdo díly na předělání t.j.. karbec,rozdělovač,zapalování a sací potrubí na favorita 135. Díky
Konečně řeč motoristy ...Né nemyslim to vůbec ve zlym....Máš recht...výměna je na místě....
|
30.12.06, 17:53 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
si kup fáčko za dvoujku očeš ho a hod to ho šrotu altík střelíš za litr a je to miloš
|
30.12.06, 20:21 |
|
|
alssh
|
chlapi, nevím ale myslím že je tam potom problém s emisema, ale nevím jestli třeba není tadle přestavba povolena.
Jinak mně ecotronic fascinuje fšema těma šílenýma hýbátkama a servo ovládáníma a kdo čím vším, no ale kdyby to fugovalo
_________________ Felicie 1,3 MPI. A pořád je co dělat...
|
30.12.06, 20:25 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
alssh píše: chlapi, nevím ale myslím že je tam potom problém s emisema, ale nevím jestli třeba není tadle přestavba povolena. Jinak mně ecotronic fascinuje fšema těma šílenýma hýbátkama a servo ovládáníma a kdo čím vším, no ale kdyby to fugovalo
není to povoleno, ale pokud koupíš levně fáčko, můžeš z něho použít i doklady a máš to legál miloš
|
30.12.06, 20:30 |
|
|
alssh
|
slovacek.milos píše: není to povoleno, ale pokud koupíš levně fáčko, můžeš z něho použít i doklady a máš to legál miloš
taky pravda. se to pokusím doporučit, kámoš s tím bojuje už rok a je to tak 1:1
|
30.12.06, 20:32 |
|
|
elegant
|
Rieši sa to tak, že kúpiš druhé fáčko a oficialne prehodíš na to kúpené fáčko karosériu z toho electronica. Potom je všetko legálne.
_________________ R.I.P. Škoda 120L, r.v. 1979; eMko so srdcom užovky (motor a napravy) R.I.P. BMW e39 530i r.v. 2000 Just because I'm paranoid doesn't mean they aren't out to get me! viewtopic.php?t=18421
|
30.12.06, 23:51 |
|
|
barton
|
dá se to řešit i přeražením čísla motoru (dáš tam číslo normálního motoru 135 s karbem),v techničáku č. motoru vyškrtneš a kartičku emisí ztratíš.
_________________ Felicia 1999 50kw NEMÁM RÁD AUTOPOTAHY
|
31.12.06, 11:21 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
barton píše: dá se to řešit i přeražením čísla motoru (dáš tam číslo normálního motoru 135 s karbem),v techničáku č. motoru vyškrtneš a kartičku emisí ztratíš.
vozidlo je vybaveno řízeným katalizátorem a to jak vymažeš? miloš
|
31.12.06, 11:58 |
|
|
alssh
|
slovacek.milos píše: vozidlo je vybaveno řízeným katalizátorem a to jak vymažeš? miloš
no právě, proto to nebude tak jednoduché
|
31.12.06, 13:17 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
alssh píše: slovacek.milos píše: vozidlo je vybaveno řízeným katalizátorem a to jak vymažeš? miloš no právě, proto to nebude tak jednoduché
tí se myslí ten kat v TP ecotronic, pokud si koupíš fáčko 89 za dvojku tak je to v pohodě v TP kat nemá, dobrý kup je vytržená zadní náprava, oprava je takřka nemožná jednou jsem se o to pokusil a vzdal jsem to, najít kov bylo obtížné a oprava by několikanásobně přesáhla hodnotu vozidla miloš
|
31.12.06, 13:28 |
|
|
Michal Vrabec
|
taky sem to řešil a nakonec sem rezignoval a dal sem do toho jednobod ale asi to legální nebude to nevim i když by teoreticky mohlo eco má řízenej kat stejně jako jednobod tak nevim jde jen o to že pokud si nechám vyškrtnout číslo motoru tak mi tam zůstane typ motoru a ten je jinej ale zase co sem četl schválené přestavby tak můžeš prřehodit blok za jinej tak já nevim
_________________ Škoda Favorit 135LSe r.v.92 dovoz srn pro mě opravdu ožehavé téma shořel mi vnitřek .
Touhle dobou už BMM 50Kw s černym interiérem a palubkou z Felicie čekající na lak.
www.favorit135.websnadno.cz
|
7.1.07, 22:12 |
|
|
Vitezslav
|
Michal Vrabec píše: taky sem to řešil a nakonec sem rezignoval a dal sem do toho jednobod ale asi to legální nebude to nevim i když by teoreticky mohlo eco má řízenej kat stejně jako jednobod tak nevim jde jen o to že pokud si nechám vyškrtnout číslo motoru tak mi tam zůstane typ motoru a ten je jinej ale zase co sem četl schválené přestavby tak můžeš prřehodit blok za jinej tak já nevim
jak jsi to při te přestavbe vyřešil s čerpadlem v nadrži.Taky se k nejaky přestavbe chystam už me to se...
_________________ Škoda ROOMSTER 1,4 16V, 63KW, r.v.2008
|
21.1.07, 15:01 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Vitezslav píše: Michal Vrabec píše: taky sem to řešil a nakonec sem rezignoval a dal sem do toho jednobod ale asi to legální nebude to nevim i když by teoreticky mohlo eco má řízenej kat stejně jako jednobod tak nevim jde jen o to že pokud si nechám vyškrtnout číslo motoru tak mi tam zůstane typ motoru a ten je jinej ale zase co sem četl schválené přestavby tak můžeš prřehodit blok za jinej tak já nevim jak jsi to při te přestavbe vyřešil s čerpadlem v nadrži.Taky se k nejaky přestavbe chystam už me to se...
nijak není tam miloš
|
21.1.07, 16:23 |
|
|
Vitezslav
|
A muže bejt jednobod bez čerpadla v nadrži?
Nedela to potom nejaky problemi?
_________________ Škoda ROOMSTER 1,4 16V, 63KW, r.v.2008
|
21.1.07, 17:11 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|