|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
ŠKODA FELICIA 1.3 JEDNO BODOVÝ VSTŘIK, CUKÁ A NEMÁ VÝKON
Autor |
Zpráva |
Rufru
|
ŠKODA FELICIA 1.3 JEDNO BODOVÝ VSTŘIK, CUKÁ A NEMÁ VÝKON
Ahoj a předem díky všem za radu, pokud tedy někdo poradí. Felicia jedno bodový vstřik do kopce a teď i po rovině cuká a nemá dobrý výkon. Nové svíčky, kabely, palivový filtr, snímač otáček, dle servisu čerpadlo v nádrži dává benzín jak má, ale stále mi pocukává. musím přiznat že rozvodový řetěz je zralej na výměnu, ale fakt si už nevím rady co s tím. Mě napadá špatná cívka, nebo podložka pod tzv. karbecem. pokud by někdo věděl co s tím, předem děkuji za odpověď. ještě jedna poznámka, rozdělovač vůli nemá.
|
12.9.12, 19:17 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
škodovka
karosář
|
Re: ŠKODA FELICIA 1.3 JEDNO BODOVÝ VSTŘIK, CUKÁ A NEMÁ VÝKON
A proc to proboha pises do kategorie brzdy a jeste v castych dotazech? Podivej se na palec a vicko rozdelovace v jakem jsou stavu, kabely jsi zapojil dobre?
_________________ škoda 105S (Blanka)1984 438 000km-kdykoliv kamkoliv... škoda 125L (Bobiš)1988 70 000km-přepych a pohodlí škoda 100L (Šmoulinka)1974 204 000km-tradice a jistota škoda 110R 1977 152tk škoda felicia 1.3MPi 255tk+1.3 MPi Kombi LPG 444tk OctaviaII 1,9tdi 462tk
|
12.9.12, 19:22 |
|
|
Rufru
|
omlouvám se za špatné založení tématu. víčko+ palec nový.zatím co jsem koukal tak je to redy a kabely jsou zapojeny dobře.
|
12.9.12, 19:42 |
|
|
p.s.
|
na ty palce bacha zvlášt ty levný nestojej za nic mě na BMM odcházeli jak na běžícím pásu co půl rok to palec a proč to do dnes nevým jinak co rozdělovač nemá vůli? střihaj se dole klínky a pak to zlobí
_________________ škoda octávie combi 1.9TDI 81KW škoda octávie combi 1.6 SR 74KW felda combi 1.6
|
12.9.12, 19:52 |
|
|
Rufru
|
díky zatím za rady, ale rozdělovač je Ok, no ty palce odcházejí , taky jsem se o tom přesvědčil. No auto jsem koupil před 3 měsíci. pocukávalo lehce do kopce, ale teď to dělá víc a víc a dokonce i na rovině.to dříve nedělalo. fakt už nevím, zbývá mi jen vyměnit vstřik, pak jedině jestli není v háji klapka. jinak auto startuje dobře a otáčky taky drží dobře. jo, jestli ještě můžu, tak pokud jedu do kopce a cukáto, občas je cítit benzín
|
12.9.12, 20:12 |
|
|
p.s.
|
hele učin pokus vem starší palec a proklemuj ten odpor třeba drátem a pak poreferuj jak jezdí já to vidím na problém v palci či víku rozdělovače
_________________ škoda octávie combi 1.9TDI 81KW škoda octávie combi 1.6 SR 74KW felda combi 1.6
|
12.9.12, 20:25 |
|
|
škodovka
karosář
|
Jestli cejtis benzin tak se podivej, jestli ti nekde neunika, jaka je spotreba? I kdyz abys na spotrebe poznal unik by musela byt fakt velka, takze je to trosku zavadejici, spis jestli se ti vyrazne nezvysila. Jak by vstrik nemel dostatecnej tlak by to mohlo blbnout. Jinak ale aby odesel na BMM samotnej vstrik jsem jeste nevidel, ty jsou snad neznicitelne.. Vsak sundej filtrbox, nastartuj a divej se jak to strika na klapku
_________________ škoda 105S (Blanka)1984 438 000km-kdykoliv kamkoliv... škoda 125L (Bobiš)1988 70 000km-přepych a pohodlí škoda 100L (Šmoulinka)1974 204 000km-tradice a jistota škoda 110R 1977 152tk škoda felicia 1.3MPi 255tk+1.3 MPi Kombi LPG 444tk OctaviaII 1,9tdi 462tk
|
12.9.12, 20:28 |
|
|
Rufru
|
no spotřeba bych řekl že je v normálu. všude jsem koukal ale únik benzínu jsem právě nikde nenašel. jinak ti děkuji za radu a podívám se na ten vstřik jak dává benzín. mě už taky nic nenapadá čím by to mohlo být, ale fakt to začíná dělat víc a víc. dokázal by mi někdo poradit jak poznat špatnou zapalovací cívku?
|
12.9.12, 20:40 |
|
|
Nepér
|
Přesunuto
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
20.9.12, 08:28 |
|