Autor |
Zpráva |
Ritchma
|
Origo airbox fávo
Nějak se mi začal rozpadat a jelikož se ve fáčku zas tak nevyznám a vy jistě jo tak mi poradíte. Upadla mi ta první část, ta bude nejspíš pro přívod vzduchu někde od spodku na pravý straně auta, jenže upadla už tam skoro u airboxu kde se na to napojovala ještě jedna trubka která vedla někam jako ke svodům? K čemu byla?
_________________ Škoda favorit 136LS 50kw - prodáno
Citroen saxo VTS 1,6 16v 88kw+ 900kg Schořelo
Audi A4 B5 1,8T
|
8.1.07, 10:48 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Athlonek
|
Re: Origo airbox fávo
Ritchma píše: Nějak se mi začal rozpadat a jelikož se ve fáčku zas tak nevyznám a vy jistě jo tak mi poradíte. Upadla mi ta první část, ta bude nejspíš pro přívod vzduchu někde od spodku na pravý straně auta, jenže upadla už tam skoro u airboxu kde se na to napojovala ještě jedna trubka která vedla někam jako ke svodům? K čemu byla?
Myslíš tu trupku ke svodům, ta je napřisávání teplého vzduchu. A ta druhá je na nasáváni studeného vzduchu z nárazníku.
_________________ Zatim seriová Škoda 120 L M r.v. 11. 1986 převodovka 4q Výkon 36,7 kW + vačka 260°
Zvláštní výbava (příplatková): Přístrojová deska s otáčkoměrem, sedačky Zlepra + opěrky Lux, bezpečnostní pásy přední roll + zadní sup.
|
8.1.07, 11:28 |
|
|
Nepér
|
Jo, ta hlavní nasává vzduch pod pravým světlem a ta od výfuku přivádí tepý vzduch, je tam klapka, která se v zimě přepne. Když to tam není, nezpůsobí to nic jinýho, než že se to bude déle ohřivat.
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
8.1.07, 12:10 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
pri tejto prilezitosti sa aj ja spytam: neodpadla vam tiez ta hadica smerujuca do narazniku? (ten koniec pripevneny o predny plech) je to tam velmi zle vymslene. cele to drzi jeden pokruteny drot ktory sa lame jak svina. skusal som to do plechu
navrtat ale vysledok: 3 zlomene vrtaky. nemate nejaku fintu? teraz to mam akurat podlozene spongiami drzi to ale ked to
uz robim, nech to je poriadne
diik
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
8.1.07, 13:47 |
|
|
Nepér
|
Nechce se mi to rozebírat a fotit, ale dal jsem tam takovej plíšek, místo tý ulomený plastový packy...
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
8.1.07, 15:08 |
|
|
Athlonek
|
deekay píše: pri tejto prilezitosti sa aj ja spytam: neodpadla vam tiez ta hadica smerujuca do narazniku? (ten koniec pripevneny o predny plech) je to tam velmi zle vymslene. cele to drzi jeden pokruteny drot ktory sa lame jak svina. skusal som to do plechu navrtat ale vysledok: 3 zlomene vrtaky. nemate nejaku fintu? teraz to mam akurat podlozene spongiami drzi to ale ked to uz robim, nech to je poriadne diik
Nam to u Fáčka pořád drnčelo na volnoběh, ale v plechu to drželo, tah jsem to vndal a nalepil na hermetik co jsem měl po ruce a je klid.
_________________ Zatim seriová Škoda 120 L M r.v. 11. 1986 převodovka 4q Výkon 36,7 kW + vačka 260°
Zvláštní výbava (příplatková): Přístrojová deska s otáčkoměrem, sedačky Zlepra + opěrky Lux, bezpečnostní pásy přední roll + zadní sup.
|
8.1.07, 18:30 |
|
|
patrik-hp
|
Tak to tam zpátky nedávej a budeš mít pokoj?
|
8.1.07, 19:05 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
patrik-hp píše: Tak to tam zpátky nedávej a budeš mít pokoj?
fakt genialne
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
8.1.07, 19:16 |
|
|
Ritchma
|
Takže jestli to dobře chápu tak vlastně když mi upadli ty dvě trubky tak jedna nasává studenej vzduch to je mi jasný a druhá teda zase teplej jo? Takže když tam nebudu mít ani jednu tak tam jde akorát míň vzduchu a nejde tam teplej vzduch. Neměl bych třeba tu díru od svodů zaslepit? nevadí to něčemu? A když dám na jaře sport. filtr a přivedu vzduch odjinud, tak už tu trubku na přdehřev nepotřebuju? Ano?
Audi A4 B5 1,8T
|
8.1.07, 20:16 |
|
|
patrik-hp
|
|
8.1.07, 21:23 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
no, ja som sa pytal ako to upevnit prave preto ze neupevnene to robi kraval ale riesenie na 10000 tis.km je dat pod to spongiu na umyvanie auta ale precizne to moc nie je.....
|
8.1.07, 21:25 |
|
|
patrik-hp
|
|
8.1.07, 21:28 |
|
|
Ritchma
|
No mě to prostě upadlo takže to nemam, nechce se mi schánět jinej airbox, dal bych tam prostě K&Nko na karburátor a přived k němu vzduch, ale co ten předehřev? Ten ja ne prd?
Audi A4 B5 1,8T
|
8.1.07, 23:56 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Ritchma píše: No mě to prostě upadlo takže to nemam, nechce se mi schánět jinej airbox, dal bych tam prostě K&Nko na karburátor a přived k němu vzduch, ale co ten předehřev? Ten ja ne prd?
Ne, ten je na zimu.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
9.1.07, 08:17 |
|
|
Ritchma
|
Viky píše: Ritchma píše: No mě to prostě upadlo takže to nemam, nechce se mi schánět jinej airbox, dal bych tam prostě K&Nko na karburátor a přived k němu vzduch, ale co ten předehřev? Ten ja ne prd? Ne, ten je na zimu.
takže na ho**o mě příjde že to topí stejně hrozně brzo i když tam mam dost kapaliny, mam topení z filcky teda ale stejně
edit - koukám že tady je ho**o špatný slovo
Audi A4 B5 1,8T
|
9.1.07, 13:23 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|