|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 11 ] |
|
Autor |
Zpráva |
skoda
|
Olej fabia 1,9 tdi
Zdravím vás,chcem sa opýtať,borec mi menil olej,a na nálepku napísal typ: 5 40 D1. To D1 som zisťoval na nete, a vraj je to olej pre naftové motory s nišším zaťažením,ale neviem čo mi tam dal za olej,lebo oleje 5 40 som nenašiel z označením D1 Dík. Tamdemové čerpadlo,presakuje nafta,stačí vymeniť tesnenie alebo celé vymeniť.
_________________ Felícia 1,3
|
25.2.13, 15:31 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
p.s.
|
Re: Olej fabia 1,9 tdi
k tomu oleji bude to 5W40
_________________ škoda octávie combi 1.9TDI 81KW škoda octávie combi 1.6 SR 74KW felda combi 1.6
|
25.2.13, 15:52 |
|
|
skoda
|
To W tam samozrejme je,to je označenie,ale TO D1 ma zaujíma,lebo pri bežnom označení napríklad 5 W 40 to D1 nebýva.
|
25.2.13, 19:09 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
u toho oleje se zajímej o VW normu 5O5 O1 tu musí olej splnovat tandemové čerpadlo je nejlépe odmontovat a zanést přetěsnit všera jsem ti omylem odpověděl na feldu 1,9D
|
25.2.13, 20:16 |
|
|
skoda
|
Včera som telefonicky dohodoval pretesnenie alebo výmenu tamdemového čerpadla s borcom čo opravuje autá,tak hádam to spraví,lacnejšie by bolo tesnenie.Musím sa ho spýtať na ten olej,čo vlani menil,nenechal mi na doliatie olej,takže bez obalu neviem čo tam dal,hlavne že mi to nežere olej.
|
26.2.13, 15:20 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
jesli vloni bylo mysleno pred rokem tak stejne budes muset olej vymenit
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
26.2.13, 17:10 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
skoda píše: Včera som telefonicky dohodoval pretesnenie alebo výmenu tamdemového čerpadla s borcom čo opravuje autá,tak hádam to spraví,lacnejšie by bolo tesnenie.Musím sa ho spýtať na ten olej,čo vlani menil,nenechal mi na doliatie olej,takže bez obalu neviem čo tam dal,hlavne že mi to nežere olej. tak to neřeš pokud si myslíš že je kokot běž jinam tak to chodí, olej se kupuje v pětce zbyde asi O.7 a ten ti dal, a se otrkáš tak se k tomu mechošovi třeba i vrátíš chleba je všude o dvou kurkách
|
26.2.13, 20:42 |
|
|
skoda
|
Ešte druhá časť mojej otázky,tamdemové čerpadlo,stačí vymeniť tesnenie ? Dík.
|
27.2.13, 15:52 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
to je nízkotlaké obyčejné čerpadlo dělat z toho vědu je zbytečné časem to ani nikomu nepřijde
|
27.2.13, 20:25 |
|
|
skoda
|
Ja len že mi presakuje nafta,a cítiť ju a vidno v motorovom priestore,takže to chcem riešiť.
|
27.2.13, 20:32 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
mám na to čerpadláře který má školen na všechno a poradí si se vším, hodí na mašinu odskouší s testem, zjisti jaké máš čerpadlo http://dieselpower.cz/forum/profile.php ... ile&u=7262pak napiš ladasovi obchoduje s dílema poradí, četl jsem že si těsnění i borec vyrobil, upřimě ti řeknu že tamdemové čerpadlo jsem ještě neměl, před barákem mám momentálně dvě pedečka mají různé problémy ale s motorem ne, starám se o více pedeček ale jen běžný nebo servis v záruce,
|
28.2.13, 07:14 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|