|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Autor |
Zpráva |
katoo
|
Oprava výfuku Favorit
Zdravím, stala se mi nepříjemná věc.Během cesty do lázní Luhačovice se mi poškodil výfuk a mám teďkom z auta pěknou rachotinu.Není tady někdo přímo z Luhačovic kdo by mi mohl pomoct s opravou?Na cestě se to přecijenom dělá blbě. Pokud by se náhodou někdo našel tak písněte. Moc dík
_________________ Favorit rv.93 karburátor.LPG od roku 2006.Najeto 160 tis. km
|
6.5.13, 14:45 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
CrazyMan
|
Re: Oprava výfuku Favorit
a co se ti stalo??? urval uhnil nebo se ucpal??
_________________ VW Passat 3B3 1.9 TDI 96Kw
|
6.5.13, 17:32 |
|
|
varok
|
Neumíš číst, poškodil se mu výfuk.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
6.5.13, 17:35 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
se stav do strážnice ve čtvrtek jsem k dispozici, pak jsem jednou čuměl z hotelu praha jak deš na pozlovice na luhačovicko přehradu a naproti je servis pneuservis a dělá tam všechno srtarší pán,
|
6.5.13, 17:37 |
|
|
katoo
|
Zítra zkusím zajet k té přehradě,snad nějak pochodím. Jinak ten výfuk uhnil ve spoji (jsou tam ty pružinky). Omotal jsem to nehořlavou látkou a drátem,ale moc to nepomohlo. Buďto je tam díra i jinde nebo to při jízdě hodně vibruje a odchází to od sebe.
|
6.5.13, 19:33 |
|
|
katoo
|
slovacek.milos píše: se stav do strážnice ve čtvrtek jsem k dispozici, pak jsem jednou čuměl z hotelu praha jak deš na pozlovice na luhačovicko přehradu a naproti je servis pneuservis a dělá tam všechno srtarší pán, Miloši,pokud myslíš autoservis Jados tak ten už nefunguje.Před chvíli jsem se odtamtud vrátil. Koukám na Strážnice,ale v ČR jich je vícero. Kolik by pak stála oprava (výměna obou částí výfuku)?
|
7.5.13, 06:42 |
|
|
john simple
|
Strážnice okres Hodonín ( pravděpodobně )
|
7.5.13, 06:50 |
|
|
katoo
|
Auto mám v opravně asi 4km od pozlovic,je to www.autotutto.cz .Cena za díly 1400 (TYLL) práce 700,- .
|
7.5.13, 09:49 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|