Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 17.11.24, 15:43

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
 čidlo otáček 1,4 55kw (16V) 
Autor Zpráva

Příspěvek čidlo otáček 1,4 55kw (16V)
zdarec, sporadicky zablbne čidlo (někdy je to i znát, motor poškubává) a vag říká 16706 (G28) P0322 no signal, tož pocáď jasné, akorát že ty čidla jsou tam dvě :) tak které to blbne ? Jo a perla, dnes zablblo a rozsvítila se kontrolka ASR

jo a miloš slováček prej kdysi profouk kompíkem kliku (tam co je kroužek pro čidlo), žeprej pomohlo, takže tam můžou být špony či co ?

25.4.13, 16:43
Pspvek Reklama

Příspěvek Re: čidlo otáček 1,4 55kw (16V)
http://www.youtube.com/watch?v=rkJRJtPjQcs sic 1,2 ale problém ten samý

25.4.13, 17:26
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

crazy man : moc dík za námět ! ještě že jsi to četl :) Já podezření o vadným svazku mám, jelikož čidlo na vačce předchozí majitel měnil v 35 000km, teď to má 85 000 v režimu Hrc Prc Drb (autoškola...) Akorát nevím jestli mám sílu ten svazek motat :)

Když o tom tak uvažuju, pokud by to vypadávalo u čidla na klice, tak by si to bralo zástupně signál s čidla vačky (asi nouzák) a pokud by to vypadávalo u vačky tak jen píše chybu... mýlím se ? Jo a sakra naco to má dvě čidla ?

25.4.13, 17:50

vacka urcuje na ktory valec to ma palit, kluka kedy to ma palit (kedze z kluky nejde zistit, ktory valec pali, iba ktore 2 su v HU a z vacky zas moc presne nejde zistit, kedy treba palit). ak odide ten na kluke, motor je bezradny, ak odide ten na vacke, tak zalezi od toho, ako je motor robeny. bud nenastartuje, alebo startuje dlhsie (system - skusim tu iskru hodit sem a budem sa divat, co to robi).

[H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula
Skoda 742 Forever Team

26.4.13, 08:00
Profil Zobrazit autorovy stránky

jasné, díky, je to tedy vačka když to víceméně vrčí bez problémů i s chybou. Teď už jen maličkost, kde sakra ten snímač je :| ráno ruce po lokte v motoru a nějak nenahmátl (lovil jsem to zezadu, pod a okolo sání - nenašel...)

26.4.13, 08:13
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 5 ]