|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
Nahrazení katalyzátoru, Felicia
Autor |
Zpráva |
ondrah
|
Nahrazení katalyzátoru, Felicia
Dobrý den, po cestě jsem ztratil katalyzátor. Tak se chci zeptat jestli bude vadit, že tam dám místo toho silnou gumovou hadici? Bude to vadit něčemu? Třeba skrz teplotu? Je to jen na nouzové dojetí dnes. CCA 25 km tam a 25 km zpátky. Nechce se mi jezdit bez toho skrz ten hrozný zvuk, tak to třeba snížím, když tam dám tu hadicu.
Auto je Felicia rok 97. 1.3 MPI.
Díky
|
1.5.13, 07:25 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
CROWACK
|
Re: Nahrazení katalyzátoru, Felicia
gumová hadice ti z toho po pár km 100% odteče...spaliny mají i přes 600°C
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
1.5.13, 07:30 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
No delaj se i "gumovy" na vysoky teploty, ale to by cenove dosahlo na ten kat...
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
1.5.13, 07:58 |
|
|
ondrah
|
No já právě doma našel nějakou černou hodně tlustou hadici. Tak tam dám asi nějakou trubku zatím.
|
1.5.13, 08:01 |
|
|
varok
|
Záleží jestli máte svářečku. Jestli ne, zkuste vrakáč. Tam určitě budou mít nějaký kat. Favo 94 má stejný, nemusí být zrovna z feliny. Nebo se prodávají i mezikusy, které se dávají místo katu. Záleží kde vám to uhnilo.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
2.5.13, 15:09 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
ondrah píše: No já právě doma našel nějakou černou hodně tlustou hadici. Tak tam dám asi nějakou trubku zatím. dej tu tlustou hadici a stáhni to páskou
|
2.5.13, 20:22 |
|
|
ventYl
|
hlavne sa bez katu treba pripravit na vyssiu spotrebu
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
3.5.13, 07:05 |
|
|
Lamač
|
A väčší výkon.
_________________ Favo 135L,1990 http://jozo1009.rajce.idnes.cz/favo/ https://www.rajce.idnes.cz/jozo1009/album/favo-klima http://www.sptech.sk/
|
3.5.13, 08:10 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
ani jedno z toho nenastane v nějak znatelnej míře ...
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
3.5.13, 08:24 |
|
|
varok
|
Nevím, ale já jezdím bez katu taky, spotřebu mám vyšší, ale zdá se mi, že to táhne kapánek lépe. Možná to je ale jen můj dojem.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
3.5.13, 09:50 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|