|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
při jízdě vypl motor, nejde nastartovat 1.8/20v
Autor |
Zpráva |
MarioPham
|
při jízdě vypl motor, nejde nastartovat 1.8/20v
Ahoj, mám problém, že nejde nastartovat motor. Pro přesné info. Se mi to vyplo během jízdy, když jsem šlápl na plyn tak auto nejelo a jen jako by se ještě tím přibrzdilo, po chvilce se mi rozsvítila baterka. Tak jsem zkusil znovu nastartovat, ale to už nešlo. Startér točí, ale nic se neděje. Po napojení Vagu mi hlásí: číslo chyby: 16486 Měřič hmotnosti vzduchu číslo chyby: 00515 Halluv snímač - 30-00 - přerušení n zkrat na plus
číslo chyby : 16514 rada 1 - sonda 1 El závada v obvodu - sporadicky
filtry mám měněné asi před 2 měsíci, u škrtící klapky mám problém že po startu to drželo otáčky na 12OO a po chvíli nbo když jsem šlápl na plyn a otáčky protočil do 5000 tak to spadlo zas do normálu na nějakých 800ot. Škrtící klapku vyčistím u toho i váhu vzduchu, jen bych chtěl ještě poradit jestli s něčím takovým nemá někdo zkušenosti, nebo kde začít asi hledat tu hlavní zavadu nabo něco... Budu rád za každou radu...
octavia 1.8 92kw rv. 97, LPG
|
3.11.13, 20:26 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
goodbie
|
Re: při jízdě vypl motor, nejde nastartovat 1.8/20v
co začít tím hallem??jestli to hází jiskru a dává benzín???
_________________ Škoda 125 červená r.v.1988
|
3.11.13, 20:28 |
|
|
CrazyMan
|
jestli vyzkratoval Hall tak motor nepojede ani kdyby jsi natankoval svěcenou vodu. a tady je další průser, hal se v diagnostice ukazuje vždycky když je vyplej motor... takže vyndat svíce a zkusit motor protočit jestli hážou jiskru. jestli ne tak vyměnit hall a zkusit znova.
_________________ VW Passat 3B3 1.9 TDI 96Kw
|
3.11.13, 20:37 |
|
|
goodbie
|
no a neukazuje hall no signál??tedy žádný signál ??a né zkrat???
_________________ Škoda 125 červená r.v.1988
|
3.11.13, 20:41 |
|
|
URU
|
CrazyMan píše: hal se v diagnostice ukazuje vždycky když je vyplej motor... vypisoval jsem si závady a hall mi to do závad při vypnutym motoru nehodilo...
_________________ Rapid 136 ´89 135GLi ´89 Octavia SLX TDI - spotřebák Octavia 4X4 TURBO
|
5.11.13, 05:03 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|