Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 20.11.24, 00:37

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
 felicie 1.6 aee asi klapka?? 
Autor Zpráva

Příspěvek felicie 1.6 aee asi klapka??
zdravim vas vsechny skodovaky a predem se omlouvam ze podobnych temat je tu dost ale mam precteny vsechny. dnes jsem chtel nastartovat a motor se jakoby sekl a zashla veskera el. tak jsem koukl pod kapotu zkusil zahybat s kabely (baterka,starter) nevim jestli tim nebo samo ale opet to naskocilo a dokonce jsem i nastartoval ale opet dost spatny start jakoby starter nemel silu,otacky a ted ten HLAVNI PROBLEM seslapnu plyn otacky vyleti na nejaky 2000 a tam uz motor zustane vyset a skube s celym autem neda se s tim jet ani kilometr. dnes jsem se na koukl jen sundanim sani zjistil jsem olej na tesnicim "o" krouzku a ze se klapka klepe na volnobeh. dekuji za co nejrychlejsi pomoc a radu. at vam to jezdi.

17.3.16, 23:29
Pspvek Reklama

Příspěvek Re: felicie 1.6 aee asi klapka??
K těm vysokým otáčkám
http://www.skoda-club.net/forum-tema/ci ... -1-6-11254
Ten olej u klapky je normální stim bych se tak nezatěžoval na klapce je nasazena trubka ta má spešl těsnění,samotný asi neseženeš,já měnil tátovi celou trubku
K tomu startu mohla by jít baterie do háje skus měřit napětí na baterii při startu
Pak bych očistil kontakty a svorky baterie a očistil ukostření kastle a motoru
No a poslední co by to taky mohlo dělat a co mi napadá je spínací skřínka její elektrická část

18.3.16, 07:13

tak jsem udelal to co uz jsem tu mockrat cetl odpojil jsem baterku pres noc a rano zapojil nechal ecu nastavit klapku a auto opet jede jak ma ale startoval jsem na trikrat pred tim na drc i v zime ze by ta baterka? auto chytlo ale hned zashlo az na ctvrty pokus uz drzelo na aute jsou nove kabely,rozdelovac s palcem, svicky, cerpadlo pal. filtr, vzduchovy filtr a tesneni pod hlavou a na sani snazim se si udelat peknou felinku ale nejak zlobi chapu ze uz neni nejnovejssi ale verim ze jeste dlouho poslouzi :wink:

18.3.16, 12:32

a ted o vikendu se hodlam vymenit praskle origo svody za nerez od ta technix pevne verim ze ty uz to auto prezijou :))

18.3.16, 12:35
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 4 ]