|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
dotaz - délka řemene alternátor bosch ve favoritu..
Autor |
Zpráva |
Pech.
|
dotaz - délka řemene alternátor bosch ve favoritu..
Zdravím, mám tu plonkovej alternátor bosch z fábie mpi a jelikož jednak jezdím dost často krátký trasy a druhak původní altec začíná umírat, a ten fabiácký se zdá mechanicky i elektricky po prohlídce a zkoušce na stole OK, rozhodl jsem se ho tedy namontovat do favoritu, nocméně př motnáži jsem zjistil, že původní řemen 10*950 je příliš krátký a i když jsem tam ještě neměl tu šponovací vzpěru řemen nešel nasadit ani při altenátoru opřeném o hlavu motoru...
vzhedem k tomu že tento nápad tu již dřívě někdo popisoval že ho vykonal, rád bych se dozvěděl, jakou délku řemenu použil. Čeká mne totiž v sobotu delší cesta a tak bych si věci rád obstaral a namontoval zítra před ní na tutovku a nemusel kupovat několik řemenů po 50mm délky a vybírat z nich...
Předem děkuji.
_________________ R.I.P. 1978s užovka 105l s centrálem, apollama, pětikvaltem a "chrompaketem" Fako LX 93 LPG - Zvaný sysel.
|
17.3.16, 20:59 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
Re: dotaz - délka řemene alternátor bosch ve favoritu..
1050 by mel stacit - delsi nasponujes na sponovaku ne ?
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
17.3.16, 21:01 |
|
|
Pech.
|
tak došponuju, mně šlo spíše o tu minimální a maximální hodnotu, abych tam ten šponovák vůbec namontovat mohl a aby to ještě došponovat, každopádně díky, vsadím na 1050..
_________________ R.I.P. 1978s užovka 105l s centrálem, apollama, pětikvaltem a "chrompaketem" Fako LX 93 LPG - Zvaný sysel.
|
17.3.16, 21:07 |
|
|
Lamač
|
A čo tak zobrať meter a zmerať to?
_________________ Favo 135L,1990 http://jozo1009.rajce.idnes.cz/favo/ https://www.rajce.idnes.cz/jozo1009/album/favo-klima http://www.sptech.sk/
|
18.3.16, 16:40 |
|
|
Pech.
|
Tak 1050 byl příliš dlouhej - původní byl AVX 950-LA a nový který je akorát na střed šponováku je 950-Li, což by mělo odpovídat 975-LA
|
19.3.16, 01:02 |
|
|
Pech.
|
Tak pan Bosch těžce zklamal.... Dneska se regler odebral do ... však víte kam.....
|
2.4.16, 22:14 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|