favorit BMM emise bohatá směs
Zkusil jsem emise s favoritem BMM, kterej občas cuká (jenom za tepla. kolem 1500-2000ot.). Když vystříkám všechny konektory, tak to tak 50km vydrží necukat. Samozřejmě sem to udělal i před emisema. Na emisích to z vejfuku házelo při zvýšených ot. lambda faktor kolem 0,83 čili bohatá směs. Lambdu jsem zkoušel měřit jenom multimetrem, kde bylo napětí stabilně kolem 850mV. Osciloskop nemám, tak mě s toho vycházej 2 varianty: bud je zamrzlá = KO, nebo bohatá směs).Takže bud nouzák nebo by to mělo ECU nutit ochuzovat, což se neděje. Zrovna u BMM si myslim, že i v nouzáku čili s nastavenou Lamda=1 by to v reálu (měřeno z vejfuku) mělo hodit lambdu do limitu (aspon v určitejch otáčkách). S odpojenou lambdou to jezdí uplně stejně, jako se zapojenou ( včetně cukání). svíčky, kabely, víko rozdělovače nové. Pochybuju, že s novou lambda sondou se to vyřeší. Jak tak koukám tady
http://stekly.wz.cz/bmm.html na výčet možnejch chyb co se dá vyčíst z ECU, tak se mě ani nechce vyrábět favo redukce, páč třeba zapalování z toho nezjistim.