|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
Autor |
Zpráva |
petrpetulk
|
Zhasne motor Felda 1.3
Zdarec,
minulí týden jsem měl auto v servisu(čištění klapky,základní nastavení atd.),ale najezdil jsem tak 350 km a auto občas škubne, a když jedu a sešlápnu plyn až na podlahu tak mi zhasne motor?může mi prosím někdo poradit?mám feldu 1.3 DÍKY
|
5.2.07, 10:13 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
dojdi jim to reklamovat
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
5.2.07, 10:14 |
|
|
petrpetulk
|
Re: Zhasne motor Felda 1.3
petrpetulk píše: Zdarec, minulí týden jsem měl auto v servisu(čištění klapky,základní nastavení atd.),ale najezdil jsem tak 350 km a auto občas škubne, a když jedu a sešlápnu plyn až na podlahu tak mi zhasne motor?může mi prosím někdo poradit?mám feldu 1.3 DÍKY
no já jsem tam byl a oni mi řekli že je to nejspíš na novou klapku,ale ta je drahá jako svině,a nemám důvěru že to je určitě tím
|
5.2.07, 10:22 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
píšeš o klapce ale nenapsal jsi nám jestli máš BMM nebo MPI, že by kladpka bych se divil, spíš palivo filtr,čerpadlo, imobilizér, u BMMrozdělovač v palci se přehřeje odpor škubne a může se stát i neprůchozí, schládne a jede dál a tak miloš
|
5.2.07, 10:38 |
|
|
petrpetulk
|
MPI
je to MPI,Můžeš mi prosím o tom napsat víc?(miloš)DÍKY
|
5.2.07, 10:48 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
co se týče paliva, tak bych udělal dvě věci, zkontroloval v nárži čerpadlo, zda není zanesené sítko pod čerpadlem, u MPi velmi zřídka a vyměnil palivový filtr, interval je 60.000 km, v momentě kdy se ti to zastaví jak popisuješ bych zkusil rukou zapalovací lištu jestli není vřelá, nebo ten černý plastík jak je tam napsáno champion na liště, není tepelně pokroucený? pokud ti dochází palivo je to doprovázeno ztrátou výkonu, pokud ti odchází jiskra tak cukání, a ještě vydělej snímač otáček na převodovce a napiš jak vypadá pokud není lesklý tak ho vyčisti, jinak je potřeba přečíst pamět závad a z toho vycházet, bude to nějaká blbost miloš
|
5.2.07, 11:00 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|