|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|
Výměna palivového vedení Felicia 1,9D
Autor |
Zpráva |
Lukaash
|
Výměna palivového vedení Felicia 1,9D
Ahoj, chtěl bych požádat o radu. Na Felicii 1,9D mám prorezlou trubku vedení paliva (je to ta o větším průměru), čeká mne tedy její výměna. S výměnou si poradím, ale mám obavu ze zavzdušnění celého systému. A toho se týká můj dotaz: Bude stačit když po výměně trubku společně s hadicí k filtru naplním naftou a připojím zpět k filtru? Nějaký vzduch tam samozřejmě bude, ale třeba by to malé množství nemuselo vadit. Nebo bude nutné kompletní odvzdušnění? Případně pokud někdo z vás má osvědčený postup výměny těchto trubek, budu rád když se o něj se podělí. Nevíte někdo označení té trubky s větším průměrem? Našel jsem označení trubek XS 6U0201079 a XS 6U0201080 a nevím, která z nich to je. Díky. Lukaash
|
30.5.18, 21:39 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
jjjano3
|
Re: Výměna palivového vedení Felicia 1,9D
to si môžeš hned namontovať za/pred filter aj ručnú pumpu - balonik a máš pokoj so zavzdušnením. jednoducho natiahneš naftu a zaleješ nou aj filter až po čerpadlo.... jo a trubku neviem či kúpiž už niekde, alebo potom dať na to určené PA trubky na palivo, plastové a je pokoj
_________________ Felícia 1.9D Golf IV 1.9TDi - ALH Leon MK1 1.9TDi - ASV
|
31.5.18, 21:01 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|