Autor |
Zpráva |
Matthes
Hliník navždy.
|
Karbec
Kucí, jaky sou zakladni nastaveni sroubu na bohatost a na volnobeh? Hlavne mi jde o bohatost, volnobeh uz nejak doladim
A jak je pod mosaznym sroubkem kulicka, ma se dotahnout asi jen lehce co?
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
12.2.07, 20:51 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kachnis
Moderátor
|
Re: Karbec
[quote="Matthes"]Kucí, jaky sou zakladni nastaveni sroubu na bohatost a na volnobeh? Hlavne mi jde o bohatost, volnobeh uz nejak doladim
ja to delam tak, ze sroub ma 2 otacky, bohatost taky 2 otacky, ono to bafne, a potom postupne utahuju vzduch na 800 ot a potom i smes do mista tesne pred chcipnutim a odtud ctvrt otacky otevrit a sem kde potrebuju
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
12.2.07, 20:53 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Parada diky Potreboval sem mit nejakej vychozi bod ...
|
12.2.07, 20:55 |
|
|
jindra
|
Matthes píše: Kucí, jaky sou zakladni nastaveni sroubu na bohatost a na volnobeh? Hlavne mi jde o bohatost, volnobeh uz nejak doladim A jak je pod mosaznym sroubkem kulicka, ma se dotahnout asi jen lehce co?
bohatost 1 1/4 otáčky
vzduch asi 2 otáčky
_________________ ŠKODA octavia => ŠKODA octavia super => ŠKODA 110L => ŠKODA 105L =>ŠKODA 120LS
=>ŠKODA 125L šedá r.v. 1989
Škoda 742 Forever Team
Ford Focus - 1,8 TDDi - 66kW - 1/2001 - Hatchback - Gold http://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=9450
|
12.2.07, 21:30 |
|
|
ventYl
|
kachnis píše: Matthes píše: Kucí, jaky sou zakladni nastaveni sroubu na bohatost a na volnobeh? Hlavne mi jde o bohatost, volnobeh uz nejak doladim :)
ja to delam tak, ze sroub ma 2 otacky, bohatost taky 2 otacky, ono to bafne, a potom postupne utahuju vzduch na 800 ot a potom i smes do mista tesne pred chcipnutim a odtud ctvrt otacky otevrit a sem kde potrebuju :)
no ja co som nastavoval karburator, aby sa vobec rozbehol, tak som ho nastavil tak, ze som vzduch aj zmes nadoraz, vzduch som povolil o 2, nastartoval a potom povoloval zmes az kym to udrzalo volnobeh. zmes som potom mierne stiahol, az kym to malo volnobeh okolo 700
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
13.2.07, 13:41 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Tak este jedna vec mi neni jasna: jak je kulicka pod tim mosaznym sroubem, jak moc se ma dotahnout? K cemu je tam vubec dobra?
|
15.2.07, 19:13 |
|
|
Martin
|
Dotáhnout to lehce nadoraz. Ta kulička slouží jako jednocestný ventil - benzín nateče do akcelerační pumpy a když páka stlačí membránu, tak ta kulička dosedne a neumožní aby se palivo vrátilo do plovákové komory ale do obohacovače (myslím, že se to tak jmenuje - ten pindík).
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
15.2.07, 19:45 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
|
15.2.07, 20:02 |
|
|
Martin
|
Když to dotáhneš, tak by měla mít ještě vůli a chodit tam.
Ta dírka si myslím že tam je proto, aby když sešlápneš pedál pomalu, tak ten benzín proteče zpátky do plovákovky a když rychle, tak ta dírka je tak malá, že tam stihne protéct jenom trochu a skoro všechno jde do obohacovače. To je moje teorie, nevím jestli správná.
|
15.2.07, 20:14 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Martin píše: Když to dotáhneš, tak by měla mít ještě vůli a chodit tam. Ta dírka si myslím že tam je proto, aby když sešlápneš pedál pomalu, tak ten benzín proteče zpátky do plovákovky a když rychle, tak ta dírka je tak malá, že tam stihne protéct jenom trochu a skoro všechno jde do obohacovače. To je moje teorie, nevím jestli správná.
No takhle mi to funguje kdyz sem to zkousel. Tak to bude asi spravne ja myslel jesi mi to nejak neblbne
|
15.2.07, 20:18 |
|
|
Bukaj
|
Martin píše: Když to dotáhneš, tak by měla mít ještě vůli a chodit tam. Ta dírka si myslím že tam je proto, aby když sešlápneš pedál pomalu, tak ten benzín proteče zpátky do plovákovky a když rychle, tak ta dírka je tak malá, že tam stihne protéct jenom trochu a skoro všechno jde do obohacovače. To je moje teorie, nevím jestli správná.
Přesnětak, jen ten "pindík" není obohacovač, ale injektor
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
16.2.07, 09:25 |
|
|
Martin
|
Jo, tak se to jmenuje. Mě se to hnedka nezdálo.
|
16.2.07, 11:19 |
|
|
lukas vaclavek
|
čus chlapi schánim do fáčka karbec weber 32dara měl by bejt v renauldu Fuego 2.0.dik
|
17.2.07, 14:46 |
|
|
patrik-hp
|
Hmmmm...Tak to asi v Renault-techweb...A asi ještě s potížema...myslim že jich moc neexistovalo...taková třešnička jako Rko nabo Rapid...
|
17.2.07, 18:29 |
|
|
patrik-hp
|
lukas vaclavek píše: čus chlapi schánim do fáčka karbec weber 32dara měl by bejt v renauldu Fuego 2.0.dik
http://auta.i-bazar.cz/osobni-auta/renault-fuego/
|
17.2.07, 18:43 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|