Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22.11.24, 09:34

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
 POMOOOOOOOOOC!!!!!!!!!! 
Autor Zpráva
Příspěvek POMOOOOOOOOOC!!!!!!!!!!
Zdravim skodovkari.........Mel jsem ten problem s tim rozdelovacem a tim dymem.......dnes jsem vymenil civku,rozdelovac kompletne aji s celym telem a kladivkem,svicky,kabely,a pro jistotu jsem rozdelal karbec jsetli neni ucpana triska,jestli tam ma vubec co chytnout ale porad nic......pritom jsem to vysteloval aji s otackama na jednicku a porad nic.....zkouseli jsme to roztlacit a kamosi rikali ze prej sel dym z vejfuku ale nechytlo to.........čím to může bejt????Znam skodověnky hodne ale ted fakt nevim....kdyz je vsechno zapojeny tak jak ma a mechanismus je zpusobilej k provozu......

21.3.06, 19:11
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Kámoš měl podobnej problém na 105ce, kterou někde splašil. Startovalo to, ale nechtělo to chytnout ani za nic, občas to střelilo do výfuku. Fór byl v tom, že někdo nasadil obráceně rozdělovač, tj. otočil ho o 180 stupňů, takže svíčky pálily, když byl píst dole... :-) Pomohlo přepíchat kabely od svíček ve víčku rozdělovače - vždycky prohodit ty protější.

23.3.06, 12:07

Příspěvek 
Tam je pracena prd ze ten koren je nesymetrickej zkusim to a uvidim............

23.3.06, 18:52
Profil ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 3 ]