|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Noufak
|
motor už nenaskočil
Zdar chlapi, mám problém, předevčírem jsem si koupil RAPIDA(130) dojel jsem s nim v pohodě do garáže, sice nedržel volnoběh ale jinak v pohodě. Když jsem dneska došel do garáže, tak už nenaskočil, ikdyž jsme načepoval AC pumpou. Nenaskoči ani po delšim startovani(s i bez sytiče pořád nic). Kdo byste měl typ co s tím tak dejte vědět. DÍKY
|
4.3.06, 20:40 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
pepafavo
|
Asi by jsi to měl popsat podrobněji!!!
Co svíce ?
Co jiskra ?
Co relé ?
Co voda v benzín ?
Co voda jinak (válec )
Co klepání motoru jaký byl chod motoru ?
Co pumpa - membrána?
Máš filtr benzínu - občas špinavý že nic nepustí.
Karbec, trysky?
............................................................................................
|
4.3.06, 21:46 |
|
|
Šemik
|
Co předstih?
Co baterka?
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
5.3.06, 10:27 |
|
|
Lukas
Příspěvky: 1471 Bydliště: Karviná / přes týden Zábřeh na Moravě
|
no jen me napadlo, jestli si to "neprechlastal". zkus vytahnout svicky, jestli nejsou mokre od benzinu - kdyz tak je vysus, nebo jestli se ti nechce vytahovat ty svicky vypni sytic pomalu seslapni plyn (aby nestrikla akceleracni pumpicka) az na plny a startuj po chvili by to melo zacit chytat za doprovodu cerneho dymu z vyfuku. V tech letosnich mrazech se mi to taky povedlo a delalo mi to totez co tobe. Vecer sem prijel a rano sem to uz nemohl nahodit. Sem pak dva dny chodil kolem auta nez mi to doslo. Ale jestli to budes odvetravat tim starterem, tak bych to mozna radeji pripojil pres kabely na druhe auto.
_________________ Škoda 110R r.v. 1972, rallye červená / - šlo do světa
Škoda RAPID 130 r.v. 1987 - rallye červená, Apolla /
Coupé club TW
|
5.3.06, 14:51 |
|
|
Šemik
|
Vidim že 130R je požehnaně
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
15.3.06, 12:23 |
|
|
Bukaj
|
Šemik píše: Vidim že 130R je požehnaně
No vidíš, já potkávam samý 136ky Rapouše
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
15.3.06, 12:31 |
|
|
Noufak
|
Tak už jsem to vyřešil, bylo to v otáčkoměru-zkratoval cívku
|
18.3.06, 16:17 |
|
|
Reklama