Autor |
Zpráva |
koled
|
Skodovka 125L ztratila vykon
Skodovka jezdila normalne ale najednou zacla mit vykon jakoby na 3 valce ale pritom jela na 4 merka na oleji nesvitila a kdyz sem zmeril olej byla merka jen necely milimetr ponorena v oleji...musel sem jezdit tak, ze jsem radil v nejmene 4000 otackach a zacla mi smrdet spojka(myslim ze to je spojka protoze to smrdelo spoza zadnich sedadel). A taky mi alternator prebiji baterku ale to uz dela dyl neni to nasledek toho co jsem psal predtim.
|
3.3.07, 18:01 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
a když ti smrdí spojka jde auto tlačit, nemáš něco s brzdama? miloš
|
3.3.07, 19:02 |
|
|
koled
|
Z brzdama nic neni...kdyby bylo malo kapaliny je mozne ze tohle bude delat? roztlacit aute jde!
|
3.3.07, 19:09 |
|
|
colaczech
|
To ze ti neco smrdi spoza zadnich sedadel tak to muze byt klidne i baterka protoze se prebiji - vymen dobijeci rele,jestli to nepomuze, coz bych se divil tak vymen alternator.
Ted nevim jak jsi to myslel ale ze merka byla jenom milimetr v oleji je spatne - dolej olej co nejdriv zvlast kdyz to tocis 4000ot/min a vic.
_________________ Škoda 130L (1986);Škoda 130GL (1987)
|
3.3.07, 19:17 |
|
|
colaczech
|
kdybys mel malo brzdove kapaliny tak by ti slo spatne radit a obcas by ti skrkly zuby v prevodovce o sebe.
|
3.3.07, 19:22 |
|
|
koled
|
Olej byl dolity hned jak se mi to zdalo divne..myslel sem to tak ze na merce byl od oleje asi jen milimetr, ale to sem dolil hned.
|
3.3.07, 19:23 |
|
|
koled
|
Baterka to me nenapadlo- spojil sem si to s tim prebijenim..jo jo ten smrad bude urcite baterka... Proc to ale straci vykon..muze byt pridreny motor??
|
3.3.07, 19:28 |
|
|
colaczech
|
Tak to je tezko rict takto na dalku.Ale jestli motor reaguje normalne na pridani plynu(je ochotny jit do otacek a udrzi volnobeh)na miste,na neutral tak chyba muze byt kdekoliv na pohanecim ustroji - brzdy,loziska v kolech,prevodovka. A nebo kdyz je vsechno v poradku tak to muze byt i ten motor - zapecene pistni krouzky- kdyz to honis jak zdutou kozu a mas malo oleje.
|
3.3.07, 19:38 |
|
|
koled
|
Jak se daji resit ty zapecetene pistni krouzky?? Protoze vsechno ostatni se mi zda normalni.
|
3.3.07, 19:43 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
koled píše: Jak se daji resit ty zapecetene pistni krouzky?? Protoze vsechno ostatni se mi zda normalni.
Krouzky odpect bud chemicky (coz je nespolehlive, kdo vi jesi to ma vyznam ... ) nebo nejlip vymenit
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
3.3.07, 19:46 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Matthes píše: nebo nejlip vymenit
což znamená rozebrat motor
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
3.3.07, 19:48 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Sadra17 píše: Matthes píše: nebo nejlip vymenit což znamená rozebrat motor
No booooooooze, sou horsi veci ...
|
3.3.07, 19:50 |
|
|
Jarda S.
|
Matthes píše: Sadra17 píše: Matthes píše: nebo nejlip vymenit což znamená rozebrat motor No booooooooze, sou horsi veci ...
njn třeba nastavení vůle ventilů
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
3.3.07, 19:52 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Sadra17 píše: njn třeba nastavení vůle ventilů
To je džouk
|
3.3.07, 19:54 |
|
|
Jarda S.
|
Matthes píše: Sadra17 píše: njn třeba nastavení vůle ventilů To je džouk
spíš se mi to zdá složitý protože sem to nikdy nedělal
|
3.3.07, 19:56 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|