Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 13.11.24, 02:41

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 nechce startovat po výměně těsnění pod hlavou. 
Autor Zpráva

Příspěvek nechce startovat po výměně těsnění pod hlavou.
Tak jsem všechno dal dokupy...hlavu utahnul podle schéma...nasadil vyfukové potrubí, sání....všechno zapojil seřídil ventily ale dneska ráno jsem chtěl startovat a ono nic. Startuju na plyn vždycky na plyn, ale nemělo to snahu...vůbec to nechtělo chytnout ani náznak tam nebyl. :( ..starter jen točil a točil. V čem by mohla být ještě zrada nebo na co jsem zapoměl? Předstih a odtrh je taky v pohodě. Roztlačit to nemám šanci je to v garaži a z garaže na cestu je kopeček...

6.3.07, 08:11
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Zapni zapalování, vytáhni jeden VN kabel, dej na něj nějakou svíčku otáčej klíčem motorem a pozoruj, jestli to hází jiskru. Máš dobře nastrkaný kabely do svíček (ve správném pořadí)? Zkus to prvně nastartovat na benzín a až to chytne, tak teprv zkoušej na plyn.

6.3.07, 08:21
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Mistr mechanik

Příspěvek 
zkus jiskru jak radí martin, máš zapojený drát z rozdělovače na cívku? kontakt č.l, a co máš za plyn jak se to jemnuje, částé závady jsou odpojené dráty od plynového nebo benzínového ventilu, na reduktoru, volnoběžná trubička, odvětrávání kliky zapojeno do směšovače atd.miloš

6.3.07, 08:33

Příspěvek 
slovacek.milos píše:
...odvětrávání kliky zapojeno do směšovače atd.miloš

:lol: :lol: :lol:

6.3.07, 08:35

Příspěvek 
Pořadí by mělo být dobře....pokud počítam válce 1234 od sebe dovnitř.. Jiskru jsem nezkoušel to je fakt. Dráty by měly být zapojene všechny...to jsem kontroloval..

6.3.07, 08:55

Příspěvek 
nejsou tam ani zpětný zápaly?jak to myslíš zapojení kabeků 1234 válec od sebe dovnitř? na víčku rozdělovače je ryska tam se zapojí kabel k 1 válci a pak postupuješ po směru hodin ručiček 2 3 4 ,to zn.. 2 na rozdělovači kabel na válec číslo 2,3 na rozdělovači kabel na válec číslo 3.Jestli myslíš že válce jsou od tebe až do předu v pořadí 1234 tak to máš blbě zapojeny.Vždycky si musíš najít rysku na víčku rozd. tam zapojit 1 příjde na válec označený 1 apak po směru hod.ručiček postupuješ 2 příjde na válec označený 2 na rozdělovači je to furt doprava od rysky 1234 podle čísla příjde kabel na svíčku-1k1,2k2...................

od tebe jsou ty válce dovnitř v pořadí myslim 1-4-2-3 takže se musíš ohnout a podívat se na hlavu :wink:

rapid 130 vulkán-současné vozidlo

6.3.07, 09:49
Moderátor

Příspěvek 
hi hi, ted sem z toho taky blbej :) neni to treba 1-3-2-4 ??? delal sem to o vykendu, tak mam za to ze to je takhle ..protoze na vicku jsou ctvrtej a prvni valec u sebe...prni je jako vpravo vpredu a ctvrtej je vlevo predu, ale nehadal bych se za to..

http://kachnis.techsajt.cz

6.3.07, 10:25
Profil ICQ YIM Zobrazit autorovy stránky
Hliník navždy.

Příspěvek 
Pokud budu valce cislovat od zadniho cela ke spojce, tak motor vzdy pali 1342. Na hlave valcu sou cisla u valcu kolikatej kazdej valcec pali, tudiz tam je 1423. Na vicku rozdelovace jde z diry s drazkou kabel k prvnimu valci (cislovano od cela k prevodovce) dale postupujeme navicku dokola jako jdou hodiny, pak je na treti valec pak na ctvrtej a pak na druhej :)

Jo k tomu je dobry to pruhledny vicko, staci zastartovat a vidim jesi tam behaj jiskry, nemusim tahat kabely ven a riskovat tim uraz vysokym napetim :lol: Musim mit k tomu samozrejme pomocnika v kokpitu ... :)

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

6.3.07, 10:41

Příspěvek 
No tak vim čim to je.....nebyla tam jiskra.....elektrika na prd jak to viděl tata elektrikař tak se zhrozil a chtěl to všechno střihnout....

6.3.07, 18:44

Příspěvek 
A ještě co se týká těch válců....prý že jsou v pořádí od čela ke spojce v pořádí 1234, nemýslím kdy který pálí ale kde je který fyzicky....připadal jsem si jako blbec když jsem taťkovi řekl že jsou v pořadí 1423 on udělal tolik generalek že to zná nazpamět....

6.3.07, 19:08
Hliník navždy.

Příspěvek 
škoda 105 na 120 píše:
A ještě co se týká těch válců....prý že jsou v pořádí od čela ke spojce v pořádí 1234, nemýslím kdy který pálí ale kde je který fyzicky....připadal jsem si jako blbec když jsem taťkovi řekl že jsou v pořadí 1423 on udělal tolik generalek že to zná nazpamět....

No to sis nemusel tak pripadat, rikam ze takhle je to napsany na hlave :)

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

6.3.07, 19:30

Příspěvek 
Napsaný to tamje já vim, ale jemu to příjde jako kravina

6.3.07, 20:05
Mistr mechanik

Příspěvek 
škoda 105 na 120 píše:
Napsaný to tamje já vim, ale jemu to příjde jako kravina

já jen od té rysky tam dáš první válec, a ještě musíš mít řemenici na rysce a čtvrtý válec ve střihu a pak dáš kábely po směru hodin ryka jedna tři, čtyři dva 1.3.4.2, nevím jestli jsem vám do toho vlítl dobře co řešíte miloš

6.3.07, 20:26

Příspěvek 
jediné co teď řešíme je fyzické uspořádaní válců směrem od čela k přvodovce..

7.3.07, 06:38

Příspěvek 
No tak fyzické je 1234, jak jinak by tam měly být přeházené? :lol:

7.3.07, 06:43
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další