Autor |
Zpráva |
Dawid130
|
A zas nikam.....
nejedu......včera tam byla jiskra pěkná ale dneska jsem to zkoušel startnout a z rozdělovače se zakouřilo...kruci jak zapojit tu indukčku
|
7.3.07, 20:16 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Zakourilo z rozdelovace jo to je divny, mozna kontakty, mozna nakej slus condenzator ...
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
7.3.07, 20:43 |
|
|
škodař
|
Re: A zas nikam.....
škoda 105 na 120 píše: nejedu......včera tam byla jiskra pěkná ale dneska jsem to zkoušel startnout a z rozdělovače se zakouřilo...kruci jak zapojit tu indukčku na okraji rozdelovača je takej vyvedebej drát a na ten je zapojenej i kondedzátor a bývá tam i konektor od něho se vede drát na indukčku kontakt 15 a na kontakt1 se dá kostra
|
7.3.07, 20:44 |
|
|
Dawid130
|
teď ještě vedět který je kontakt 15 na indukčce a bude to....co ještě má být na té indukčce?
|
7.3.07, 20:47 |
|
|
škodař
|
škoda 105 na 120 píše: teď ještě vedět který je kontakt 15 na indukčce a bude to....co ještě má být na té indukčce? tak na indukčce máš z vrchu dva štefty na který šrubuješ dráty a u těch šteftíků je to napsaný 15je plus a 1 dáš-mínus a do prostřední díry zasuneš vysokonapjeťovej kabel kterej píchceš do prostřední díry ve víčku rozdělovača
|
7.3.07, 20:57 |
|
|
roman heller
|
škoda 105 na 120 píše: nejedu......včera tam byla jiskra pěkná ale dneska jsem to zkoušel startnout a z rozdělovače se zakouřilo...kruci jak zapojit tu indukčku
To vypadá jako by si špatně zapojil kabel z rozdělovače.......ten kabel z rozdělovače musí být na kontakto č 1....je to ten co je jakoby do středu auta....na 15 je červený kabel a ještě vede z něho plech na ten odpor co je přidělaný k indukčce
|
7.3.07, 21:06 |
|
|
škodař
|
roman heller píše: škoda 105 na 120 píše: nejedu......včera tam byla jiskra pěkná ale dneska jsem to zkoušel startnout a z rozdělovače se zakouřilo...kruci jak zapojit tu indukčku To vypadá jako by si špatně zapojil kabel z rozdělovače.......ten kabel z rozdělovače musí být na kontakto č 1....je to ten co je jakoby do středu auta....na 15 je červený kabel a ještě vede z něho plech na ten odpor co je přidělaný k indukčce nevede náhodou z rozdělovača + ???
|
7.3.07, 21:39 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Z rozdelovace vede minus
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
7.3.07, 21:43 |
|
|
roman heller
|
škodař píše: roman heller píše: škoda 105 na 120 píše: nejedu......včera tam byla jiskra pěkná ale dneska jsem to zkoušel startnout a z rozdělovače se zakouřilo...kruci jak zapojit tu indukčku To vypadá jako by si špatně zapojil kabel z rozdělovače.......ten kabel z rozdělovače musí být na kontakto č 1....je to ten co je jakoby do středu auta....na 15 je červený kabel a ještě vede z něho plech na ten odpor co je přidělaný k indukčce nevede náhodou z rozdělovača + ???
Rozdělovač pomocí kontaktů ti spíná mínus do indučky...ta je stále napájená 12v + po zapnutí zapalování a rozdělovač ti spíná 12v- aby ti cívka udělala napětí které je vy finále jiskra na svíčce....
|
7.3.07, 22:01 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
roman heller píše: škodař píše: roman heller píše: škoda 105 na 120 píše: nejedu......včera tam byla jiskra pěkná ale dneska jsem to zkoušel startnout a z rozdělovače se zakouřilo...kruci jak zapojit tu indukčku To vypadá jako by si špatně zapojil kabel z rozdělovače.......ten kabel z rozdělovače musí být na kontakto č 1....je to ten co je jakoby do středu auta....na 15 je červený kabel a ještě vede z něho plech na ten odpor co je přidělaný k indukčce nevede náhodou z rozdělovača + ??? Rozdělovač pomocí kontaktů ti spíná mínus do indučky...ta je stále napájená 12v + po zapnutí zapalování a rozdělovač ti spíná 12v- aby ti cívka udělala napětí které je vy finále jiskra na svíčce....
rozděloč vlastně kostří cívku, tím vyvolá zmenu magnetického pole a dojde k indukci a jisře, takže z rozdělovače na kontakt 1 a pokud se ti zněj zakouřilo, tak se ti asi spekl nen plastový izolátor na pérku přerušovače a už to třeba nepojede to tam musíš probádat miloš
|
8.3.07, 07:06 |
|
|
Dawid130
|
Jsem to ráno zkoušel....z rozdělovače na 1 na 15 červený a ten na předřadný odpor co tam je a nic ani jiskříčka...ani maličká...NEvim už co s tím...dal jsem to jak to bylo a ani tak to nejede...musí být někde něco přerušené...
|
8.3.07, 07:52 |
|
|
Kristensen
|
škoda 105 na 120 píše: Jsem to ráno zkoušel....z rozdělovače na 1 na 15 červený a ten na předřadný odpor co tam je a nic ani jiskříčka...ani maličká...NEvim už co s tím...dal jsem to jak to bylo a ani tak to nejede...musí být někde něco přerušené...
určitě se ti v rozdělovači vypálil takovej izolační plastík na pérku kladívka proto to nefunguje.
|
8.3.07, 07:58 |
|
|
roman heller
|
Kristensen píše: škoda 105 na 120 píše: Jsem to ráno zkoušel....z rozdělovače na 1 na 15 červený a ten na předřadný odpor co tam je a nic ani jiskříčka...ani maličká...NEvim už co s tím...dal jsem to jak to bylo a ani tak to nejede...musí být někde něco přerušené... určitě se ti v rozdělovači vypálil takovej izolační plastík na pérku kladívka proto to nefunguje.
Nebo jestly máš jiný kondík tak ho vyměnit jak je na rozdělovači a popřípadně jinou indučku zkusit....
|
8.3.07, 13:28 |
|
|
Dawid130
|
tak už jsem z toho magor. Na indukčku je jeden drát z rozdělovače druhý drát z někud ze svazku červený na 15 z díry do rozdělovače. a přes odpor je ještě jeden drát od někud. A to má být všechno???? mám tem ještě jeden drát..
|
8.3.07, 13:32 |
|
|
roman heller
|
škoda 105 na 120 píše: tak už jsem z toho magor. Na indukčku je jeden drát z rozdělovače druhý drát z někud ze svazku červený na 15 z díry do rozdělovače. a přes odpor je ještě jeden drát od někud. A to má být všechno???? mám tem ještě jeden drát..
Není ten jeden drát na otáčkoměr?.....Jinak tam už jiný dráty nejsou....
|
8.3.07, 13:44 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|