Ahoj kluci shaním někoho kdo by předělal u 105 zapalovaní z fáčka které mám nevím si rady s těmi regulacemi jsem z východních čech zaplatím zatím ahoj apředem díky za nabídky Tomáš
_________________ Škoda 105l r.v.1987
7.3.07, 22:05
Reklama
Reklama
Kristensen
Myslíš podtlakovou regulaci? Nejdřív to dej do auta vyzkoušej jak to jede nebo nejede a pak teprve přemejšlej o změně regulace, jinak na tom zapojení nic není. Potřebuješ cívku s fáčka, napojit na ni kabely místo tej starej cívky a potom z nové cívky ještě vytáhnout dva do toho zapalování, pak tam vrazíš rozdělovač a píchneš ho taky do zapalování, připojíš podtlak a jedem. Vše by mělo být očíslovaný
8.3.07, 07:52
Martin
Asi spíš myslí pružinky v odstředivce. Na tom není nic složitého, stačí když rozděláš oba rozdělovače a pružinky z 105 dáš do 120. Pan Čech k tomu napsal článek, podle toho by to neměl být problém udělat.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
8.3.07, 09:31
Bukaj
Anebo jako nejelegantnější metodu bych viděl poslat rozdělovač do nějaké firmy, kde dělají repase (nevím, jestli Magneton, Hanhart, nebo tak...) a nechat si u nich přímo zrepasovat a seřídit v celém průběhu regulace na motor 105
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
8.3.07, 19:09
Kristensen
Nevím jestli repas dělá někdo v Pardubicích ale docela blízko je Kostelec nad Orlicí a tam to dělaj
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 36 návštevníků