|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
Š Fábia - seřizování ventilů
Autor |
Zpráva |
RADEGast
|
Š Fábia - seřizování ventilů
chtel bych se zeptat u kterých motorů fábie se seřizují ventily ručně... vím že nové motory už mají seřizování hydraulické... ale prej nektere typy motorů se pořád musí seřizovat ... kdyztak dik moc za odpoved .. RADEK
|
22.3.07, 21:18 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Myslim ze 1,4 MPI, pokud je to skodovackej motor, VW maj snad vsechny hydrostely ...
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
22.3.07, 21:21 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: Š Fábia - seřizování ventilů
RADEGast píše: chtel bych se zeptat u kterých motorů fábie se seřizují ventily ručně... vím že nové motory už mají seřizování hydraulické... ale prej nektere typy motorů se pořád musí seřizovat ... kdyztak dik moc za odpoved .. RADEK
ono to vypadá že se to dá štelovat, ale ani se toho nechytej, když se mi dostala do rukou první 1.4 tak jsem tam nastavil ventily 20 25, no pak jsem zjistil že jsem pěkný vůl, ale ty hydraulické zdvihátka mně opravili tak se nic nestalo a od té doby si najdu vždy motor v kompu abych věděl co tam mám dělat miloš
|
22.3.07, 21:39 |
|
|
RADEGast
|
slovacek.milos píše: RADEGast píše: chtel bych se zeptat u kterých motorů fábie se seřizují ventily ručně... vím že nové motory už mají seřizování hydraulické... ale prej nektere typy motorů se pořád musí seřizovat ... kdyztak dik moc za odpoved .. RADEK ono to vypadá že se to dá štelovat, ale ani se toho nechytej, když se mi dostala do rukou první 1.4 tak jsem tam nastavil ventily 20 25, no pak jsem zjistil že jsem pěkný vůl, ale ty hydraulické zdvihátka mně opravili tak se nic nestalo a od té doby si najdu vždy motor v kompu abych věděl co tam mám dělat miloš
jj ... to já právě vím ... hydraulicky seřizované to bych ani nnezkousel serizovat ... ale prej u nekterych typu to hydraulicky neni a musi se to ručně měrkama... jen nevim ktere to jsou motory ..
|
22.3.07, 21:44 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
RADEGast píše: slovacek.milos píše: RADEGast píše: chtel bych se zeptat u kterých motorů fábie se seřizují ventily ručně... vím že nové motory už mají seřizování hydraulické... ale prej nektere typy motorů se pořád musí seřizovat ... kdyztak dik moc za odpoved .. RADEK ono to vypadá že se to dá štelovat, ale ani se toho nechytej, když se mi dostala do rukou první 1.4 tak jsem tam nastavil ventily 20 25, no pak jsem zjistil že jsem pěkný vůl, ale ty hydraulické zdvihátka mně opravili tak se nic nestalo a od té doby si najdu vždy motor v kompu abych věděl co tam mám dělat miloš jj ... to já právě vím ... hydraulicky seřizované to bych ani nnezkousel serizovat ... ale prej u nekterych typu to hydraulicky neni a musi se to ručně měrkama... jen nevim ktere to jsou motory ..
už se mi to nechce projíždět na vlastní oci, ale na 99.5 % se neseřizují u fábky žádné miloš
|
22.3.07, 21:57 |
|
|
roman heller
|
už se mi to nechce projíždět na vlastní oci, ale na 99.5 % se neseřizují u fábky žádné miloš[/quote]
Můžu potvrdit,na žádný Fábii se neseřizují ventily.Prvně sem myslel že se třeba seřizují na 1,4 MPI 50 kw(to je skoro fávo motor až na ten objem) ale tam sou už narvaný taky hydroštely.....takže nikde se neseřizují....
23.3.07, 10:53 |
|
|
RADEGast
|
ok ... diky moc... ale lepsi je stejne ruční seřizování víc práce... a to je dobře to si mozna rikam ted, kdyz se jen ucim automechanikem... pozdeji v praci budu asi rad za ušetřený čas jeste jednou diky
|
23.3.07, 15:54 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Kucí, nemel byste nekdo nakres nebo popis jak ten hydrostel funguje? Sem ho este nevidel Jako tlakem oilu vymezovat vuli ale jak
|
23.3.07, 19:10 |
|
|
Kristensen
|
Matthes píše: Kucí, nemel byste nekdo nakres nebo popis jak ten hydrostel funguje? Sem ho este nevidel Jako tlakem oilu vymezovat vuli ale jak
http://www.motorpal.cz/index.php?id=pro ... 89146072a3 Pouze vysvětlení bez obrázku
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
23.3.07, 20:30 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Diky
|
23.3.07, 20:33 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|