|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
Autor |
Zpráva |
škodař
|
hlava netěsní
|
1.5.07, 21:06 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kristensen
|
Re: hlava netěsní
Pochybuju, bych sundal hlavu a zabrousil ventily, nejlépe nechat přebrousit ventily, škrábnout sedla pokud máš přístup k frézkám a pak zabrousit ventily do sedel a je pokoj. Jinak může to prvních pár km sežrat víc oleje, protože můžou bejt obtisklý kroužky na vložkách, já koupil motor z vrakaáče na R19 co tam ležel asi 5 let a prvních 1000km mě zmizel 1,5 litru oleje, tak jsem dolil a teď od tej doby co jsem dolil jsem ujel 5000 a zmizelo 0,3 a to ještě jezdím po městě a studenej.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
1.5.07, 21:21 |
|
|
škodař
|
Re: hlava netěsní
Kristensen píše: Pochybuju, bych sundal hlavu a zabrousil ventily, nejlépe nechat přebrousit ventily, škrábnout sedla pokud máš přístup k frézkám a pak zabrousit ventily do sedel a je pokoj. Jinak může to prvních pár km sežrat víc oleje, protože můžou bejt obtisklý kroužky na vložkách, já koupil motor z vrakaáče na R19 co tam ležel asi 5 let a prvních 1000km mě zmizel 1,5 litru oleje, tak jsem dolil a teď od tej doby co jsem dolil jsem ujel 5000 a zmizelo 0,3 a to ještě jezdím po městě a studenej. ok zkusím to zabrousit a mám další problém zalomil se mi ten poslední šrub ten co je nejvíc vzadu pojede to aj bez něho bo ho mám něak vyvařit?? je kurevsky utáhlej
|
2.5.07, 13:28 |
|
|
Kristensen
|
Já jsem to vždycky odvrtával.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
2.5.07, 20:35 |
|
|
škodař
|
Kristensen píše: Já jsem to vždycky odvrtával. to nejde a zjistil sem že hlava je prasklá takže to budu muset přeskládávat to bude prácička
|
3.5.07, 10:09 |
|
|
Drak
|
A koliks pro kristovy rány za ten motor zaplatil? 20 korun? Motory na 120 ve špičkovým stavu se pohybujou okolo 500,- není lepší koupit jinej?
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
3.5.07, 11:57 |
|
|
škodař
|
Drak píše: A koliks pro kristovy rány za ten motor zaplatil? 20 korun? Motory na 120 ve špičkovým stavu se pohybujou okolo 500,- není lepší koupit jinej? za tak já ho dostal stím že ho něgdy vrátím za 500beru pojízdnej motor hned
|
3.5.07, 20:17 |
|
|
Drak
|
www.profit-inzerce.cz
mraky věcí na škoda, stačí hledat.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
3.5.07, 20:18 |
|
|
škodař
|
Drak píše: www.profit-inzerce.cz mraky věcí na škoda, stačí hledat. díky omrknu to!
|
3.5.07, 21:05 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|