Autor |
Zpráva |
marian
|
dolou berehom striľat
mam embečku stodvacetku a dolou berehom keď tam mam rychlosť tak striľat vo vyfuku.što mam stym srobyty?
|
6.6.07, 13:12 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Petr13
|
Re: dolou berehom striľat
Bud rad že ti to jede.Někomu to vůbec nejede.
Občas to střílí každý 120.Jinak bych asi šteloval předstih,ale to je můj laickej názor.
|
6.6.07, 13:19 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Re: dolou berehom striľat
marian píše: mam embečku stodvacetku a dolou berehom keď tam mam rychlosť tak striľat vo vyfuku.što mam stym srobyty?
tak MB alebo 120?
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
6.6.07, 13:20 |
|
|
CROWACK
|
Dolou berehom strilať??? Já se omlouvám, ale jsem z generace, která už toho z naší bratrské řeči tolik nepochytila....co to znamená?? Jestli ti to střílí do výfuku když zavřeš plyn, tak máš bohatou směs a děravej vejfuk... fakt se za to stydim a všem se omlouvam, sem holt nedouk...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
6.6.07, 13:43 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
CROWACK píše: Dolou berehom strilať??? Já se omlouvám, ale jsem z generace, která už toho z naší bratrské řeči tolik nepochytila....co to znamená?? Jestli ti to střílí do výfuku když zavřeš plyn, tak máš bohatou směs a děravej vejfuk... fakt se za to stydim a všem se omlouvam, sem holt nedouk...
ked ide z kopca, striela mu z vyfuku
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
6.6.07, 13:52 |
|
|
ferrari
|
Vymeň ramienko v rozdeľovači a nastav predstih, malo by to byť OK....alebo KO hi-hi
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
6.6.07, 14:07 |
|
|
CROWACK
|
deekay píše: CROWACK píše: Dolou berehom strilať??? Já se omlouvám, ale jsem z generace, která už toho z naší bratrské řeči tolik nepochytila....co to znamená?? Jestli ti to střílí do výfuku když zavřeš plyn, tak máš bohatou směs a děravej vejfuk... fakt se za to stydim a všem se omlouvam, sem holt nedouk... ked ide z kopca, striela mu z vyfuku
Máš bohatů zmes alebo dieru vo vyfuku...( spravne? )
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
6.6.07, 15:06 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
CROWACK píše: deekay píše: CROWACK píše: Dolou berehom strilať??? Já se omlouvám, ale jsem z generace, která už toho z naší bratrské řeči tolik nepochytila....co to znamená?? Jestli ti to střílí do výfuku když zavřeš plyn, tak máš bohatou směs a děravej vejfuk... fakt se za to stydim a všem se omlouvam, sem holt nedouk... ked ide z kopca, striela mu z vyfuku Máš bohatů zmes alebo dieru vo vyfuku...( spravne? )
skoro (bohatú)
|
6.6.07, 15:09 |
|
|
Peter50kw
|
dole berehom strila kedz perdne cesnene pod karbom.
|
6.6.07, 16:11 |
|
|
jindra
|
Peter50kw píše: dole berehom strila kedz perdne cesnene pod karbom.
alebo v ťahu podtlaková reguľácia (na 100%)
_________________ ŠKODA octavia => ŠKODA octavia super => ŠKODA 110L => ŠKODA 105L =>ŠKODA 120LS
=>ŠKODA 125L šedá r.v. 1989
Škoda 742 Forever Team
Ford Focus - 1,8 TDDi - 66kW - 1/2001 - Hatchback - Gold http://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=9450
|
6.6.07, 17:50 |
|
|
Pajas
|
Já bych to tipl na rozdělovač- můj má vůli na volnoběh +-15° -etě sem ho nespravil...A když jedu kolem 4000 otáček a pustím plyn a chvílu tak jedu tak to střílí....Je to sranda předjet nějakou Fobii HTP a pak jí etě zastřílet...
|
6.6.07, 20:09 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|