|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Kachnis
Moderátor
|
huste rozvody..
o vikend sem serizovl jednu LPG120ku. Hrozne ji kricel rozvodak..kdyz sem serizoval ventily tak pokazdy tesne predtim nez na jakymkoliv valci zavrel vyfuk,tak z rozvodu cvaklo a ventil poskocil- neslo ho zavrit plynule, ale v urc.miste poskocil.... vycistil sem karbec,vymenil rozdelovac,VN kabely,svicky,odtrh,predstih...no a motor nepreleze pres 4000ot...ale jede lip nez predtim..muzouzu to ovlivnit tolik ty rozvody??
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
5.6.07, 09:22 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Kdyz je jo hodne vytahanej rozvodak, tak se zmeni casovani ventilu Vacka se zpozdi oproti klice
Co s tim tvym obrazkem?
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
Naposledy upravil Matthes dne 5.6.07, 09:29, celkově upraveno 1
|
5.6.07, 09:28 |
|
|
CROWACK
|
podle me to urcite rozvodama byt muze. Jaks nastavoval ten predstih? Zarovkou nebo stroboskopem? stroboskopem spatny rozvody poznas hned a pokud sou trochu horsi tak uz to zarovkou neseridis...a pokud sou vic v riti tak uz ani stroboskopem, vem si ze rozdelovac je pohanenej od rozvodu (teda otaci s nim vacka)...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
5.6.07, 09:29 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
krom Waclawa nevidim obrazek u nikoho...u nekoho tam je jen x jako ze nenabeh a nekde jinde neni nic.. a muj obrazek nevim ..
predstih sem nastavoval na jiskru nastavis remenici a otocis rozdelovacem... na mym aute je to spolehlivy... takze rozvdy musi ven...
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
5.6.07, 09:33 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Dyk je to prace na chvili Vydrzej v poho tak 100Kkm podle zachazeni s motorem no
Obrazky u vsech fachaj krom tebe
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
5.6.07, 09:34 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
uz ho mam taky, nejakej trpaslik mi ho vymazal z profilu
|
5.6.07, 09:42 |
|
|
CROWACK
|
Matthes píše: Dyk je to prace na chvili Vydrzej v poho tak 100Kkm podle zachazeni s motorem no Obrazky u vsech fachaj krom tebe
mám rozvody ještě z fabriky....maj 173 a půl tisíce... a moc se neozývaj, jenom trochu na volnoběh...ani ryska na řemenici při štelování stroboskopem moc nelítá...mám samozřejmě nachystaný nový, ale zajímá mě, kolik na ně ještě najedu...asi nějakej dobrej kus...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
5.6.07, 10:08 |
|
|
ventYl
|
CROWACK píše: Matthes píše: Dyk je to prace na chvili :) Vydrzej v poho tak 100Kkm podle zachazeni s motorem no :)
Obrazky u vsech fachaj :shock: krom tebe mám rozvody ještě z fabriky....maj 173 a půl tisíce... a moc se neozývaj, jenom trochu na volnoběh...ani ryska na řemenici při štelování stroboskopem moc nelítá...mám samozřejmě nachystaný nový, ale zajímá mě, kolik na ně ještě najedu...asi nějakej dobrej kus...
kludne aj 20k km. Ja som mal vytahane rozvody, ktore hucali ako fras uz pri kupe auta a vymenil som ich po roku a 3/4. Samozrejme to bolo dost na motore poznat.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
5.6.07, 15:56 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|