|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 12 ] |
|
Autor |
Zpráva |
jizíček
|
svicka a fajfka
na skodovce 120 GLS se mi zacali palit na 4.válci fajky... uz se mi spalili 2, nakonec jsem ji obalil alobalem a zatim drzi... muze mi svicka spalit fajfku ?? svícky - Championy, a pri nizkych otackach to jede na 3. valce, az kdyz to ma nejakych 1500 tak jede na 4. kdyztak nafotim fajfky nafotim a dodam ...
_________________ Favorit 135 BMM r.v. 94 - odhlašený
VW Golf III combi, 1.9 tdi, r.v. 97
Škoda 742 Forever Team
|
18.6.07, 10:37 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kachnis
Moderátor
|
Re: svicka a fajfka
a nemas tam blby svice ?? na LS sou jiny nez na 105-120
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
18.6.07, 11:00 |
|
|
jizíček
|
mno to si nemyslim ... je to auto po mami strejdovi co umrel ... a ten tomu dost rozumnel... kdyztak dam jeste par info: auto od rijna do cervna stalo ... kdyz jsem s nim ted zacal jezdit tak bylo v poho ... jednou z niceho nic za jizdy prestala tahnout ... mno a to jsem zjistil ze se upalila fajfka... tak jsem dal novou a zase jela v poho ... pak to zacalo cukat a opet fajfka... tak jsem dal jinou obalil alobalem a zatim v poho ... akorat ze v tech nizkejch otacek jede na 3 valce... kdyztak jaky jsou svice na GLS ???
Škoda 742 Forever Team
|
18.6.07, 11:30 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
brisk N14 YC jako na 130ku...ty uplne stacej..
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
18.6.07, 11:33 |
|
|
jizíček
|
ok .. dikes ... hele .. ono nevadi kdyz mam treba 3 svice stejne a jedna bude jina , ze ? ze bych loupl na ten 4. valec jinou svici a cekal co stane ... jestli se mi ta fajfka upali... nerad bych totiz kupoval zbytecne novy svice kdyz tam jsou ted jsou ty Championy....
Škoda 742 Forever Team
|
18.6.07, 11:37 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
¨zkusit to muzes ... potom by bylo treba dobry jeste zmerit tlak v tom valci...
|
18.6.07, 11:55 |
|
|
Peter50kw
|
Skus tam dat inu sviecku a bude pokoj
|
18.6.07, 11:59 |
|
|
jizíček
|
kachnis píše: ¨zkusit to muzes ... potom by bylo treba dobry jeste zmerit tlak v tom valci...
to bych k tomu musel mit pomucky a taky vedet jak me slo taky hlavne o to jestli svice muze spalit fajfku ?? jestli se muze tak rozpalit ...
Škoda 742 Forever Team
|
18.6.07, 12:31 |
|
|
Bukaj
|
Jo, tak na tu svíčku bych si posvítil - vypadá to, že jiskru nehází do spalovacího prostoru, ale ven na kostru...
Vezmi za izolátor a zkus zahýbat na strany - jednou se mi stalo, že se izolátor rozlomil
Když vyměníš svíčku, nic nezkazíš
A rovnou vyměň všechny čtyři, těch 120Kč Tě nezabije
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
18.6.07, 12:40 |
|
|
jizíček
|
Bukaj píše: Jo, tak na tu svíčku bych si posvítil - vypadá to, že jiskru nehází do spalovacího prostoru, ale ven na kostru... Vezmi za izolátor a zkus zahýbat na strany - jednou se mi stalo, že se izolátor rozlomil Když vyměníš svíčku, nic nezkazíš A rovnou vyměň všechny čtyři, těch 120Kč Tě nezabije
mno to je jasny ... ze 120 neni velka castka ... ale nerad bych kupoval ty svicky zbytecne ... kdyz se tu nekdo pokazdy pta jaky svicky tak se vzdy objevi odpoved Champion (ze to jsou dobry svice a mam pocit ze stoji 500, pokud se pletu opravte me ) tak kdyz uz tam jsou tak doufam ze to nebude tou svickou ... je to napsany asi trochu zmatene
Škoda 742 Forever Team
|
18.6.07, 12:45 |
|
|
Peter50kw
|
Ked sa ti nechce kupovat sviecku tak prehod sviecky medzi sebou a uvidis, ktoru koncovku to najblizsie odpali.
|
18.6.07, 13:12 |
|
|
patrik-hp
|
Kup svíčky a kabely.Není tö nic drahého.Máš tam přechod a tak to upaluje fajfky.Jestli vůbec nasazuješ odpovídajícímu konci svíčky danou fajfku,nebo dobře našroubovanou na kabel.?...
|
18.6.07, 13:46 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|